Zna ktoś jakieś firmy w okolicy warszawy od której można wynająć sprzęt (dokładnie dwie kolumny estradowe) bo ja jak do tej pory nie znalazłem nic ciekawego 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wasik1989 napisał:
wasik1989 napisał:Kolejni profesjonaliści się odezwali
wasik1989 napisał:marian, sam biadolisz bo się nie znasz na rzeczy ani kszty i to nieraz prezentujesz.
Chcesz wiedzieć jaki rider miało w sierpniu w Krakowie "blue cafe" jak CMA organizowało ich imprezę?
- dowolny system wyrównany liniowo. Dlaczego? Bo wiedzą że nie ma co wybrzydzać, tylko grać na czym dają, bo inaczej nie będą zarabiać wybitne gwiazdeczki.
wasik1989 napisał:Nie siedzisz w temacie to się nie wypowiadaj
wasik1989 napisał:No ale skąd mogłeś wiedzieć takie rzeczy...
marian napisał:Tym o to sposobem pokazales jakim jestes "profesjonalista",dlaczego? chyba nie sadzisz ze oni mieli na mysli alpierdy :mrgreen:
marian napisał:Wasik,chcialbys zeby tak bylo,niestety musze cie zmartwic,z tygodnia na tydzien jestem coraz blizej,nie tylko w budowie paczek PA ale i naglasnianiu koncertow...zreszta to juz to robie (miedzy innymi),oczywiscie to nie jest moj sprzet bo mnie na niego nie stac.
wasik1989 napisał:To witam w branży i nie pisz głupot takich jak wyżej bo tylko pokazujesz że nie jesteś w tej branży
wasik1989 napisał:właśnie widziałem jakie te paczki Tworzysz "PA"
Maxi napisał:radzilbym chociaz zobaczyc zdjecia jakie on tam ma zanim sie cos doradzi... takie to kolumny estradowe jak nie wiem co
melisław napisał:Na pewno odpada...
marian napisał:Nie sadze zebys widzial jakakolwiek z nich,ani jedna nie została wystawiona na forum.
marian napisał:zestaw imprezowy by Marian
Postprzez Marian w Śro 02 Sty 2008 23:36:49
Witam wszystkich ktorzy nie mogli sie doczekac ukonczenia mojego projektu
Zalozenia:
Mial byc to sprzet imprezowy grajacy na wiekszych imprezach zamknietych,jak rowniez na malych imprezach plenerowych.
marian napisał:,on z estrada nie ma nic wspolnego i w zadnym poscie tego nie napisalem wielki znawco
marian napisał:Jak widac nikt tego nie chcial by wypozyczac bo widac jaki to sprzet... no ale Ty myslisz inaczej..."profesjonalisto" od zerowki :mrgreen:
wasik1989 napisał:Z tego samego powodu co moja?
marian napisał:I z czego sie glupio cieszysz? z tego ze mylisz pojecia? ze nie odrozniasz sprzetu imprezowego od estradowego? ale to nie dziwne skoro polecasz sprzet Sebidina.
marian napisał:Jestes zalosny.
marian napisał:Nie,z powodu tego ze nie zostaly dopracowane na tyle zeby je pokazac.
| Zaaaamykamy teatrzyk | |