Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja wciągłem ostatnio całą dyskografie Armin'a we flack'achmichone napisał:Po długich poszukiwaniach zassalem plytke armina imagine w formacie FLAC....
W tym gatunku na szczęście z dnia na dzień jest lepiej...tylko nie w Polskim necie...michone napisał:Niestety malo w dalszym ciagu jest muzyki którą słucham w tym formacie :/.
michone napisał:Jakich plyt uzyc do wypalenia?? myslalem o verbatim crystal azo albo o TDK AUDIO
Z jaką prędkością wypalać??
Czym wypalac?? czy są jakieś wtyczki do nero obsługujące flac??
na szybko przejrzalem inne tematy i nie bylo nic ciekawego:/
wafer napisał:Ciągle mam nadzieję, że ktoś wyjaśni czym różnią się płyty do zastosowań audio od innych płyt cd.
VwMarcin napisał:Dowiesz się wszystkiego łacznie z rankingiem najlepszych nośników dla audio
Więc po co prowadzić ranking płyt do audio? Skoro nie mają żadnych magicznych właściwości i cudownego wpływu na dźwięk?VwMarcin napisał:Trwałością. To chyba oczywiste. Audio z rególy ma większą ilość warstw ochronnych
Ranking prowadzony jest pod kątem błędów C1. Niektóre płytki mają ich marginalnie mało a niektóre spektakularne ilości. Z tanich np sony supremas wypadają pośrodku stwki (ok 20 branych pod uwage). Wyżej jest już drogo lub ciężko (lub bardzo ciężko) z dostępnością.wafer napisał:VwMarcin napisał:Dowiesz się wszystkiego łacznie z rankingiem najlepszych nośników dla audioWięc po co prowadzić ranking płyt do audio? Skoro nie mają żadnych magicznych właściwości i cudownego wpływu na dźwięk?VwMarcin napisał:Trwałością. To chyba oczywiste. Audio z rególy ma większą ilość warstw ochronnych
Jeżeli nie zamierzam dawać swoich płyt do zabawy chomikom i zjeżdżać na nich po schodach to wystarczą mi Verbatim Printable?

Ja sie zatrzymalem na 6...VwMarcin napisał:Co do nagrania to śmiało wystarczy samo Nero np 8 i nic więcej nietrzeba
Nie. Roznia sie jakims znacznikim ktory rozpoznaja urzadzenia (stacjonarne nagrywarki audio)VwMarcin napisał:Trwałością. To chyba oczywiste. Audio z rególy ma większą ilość warstw ochronnych.
michone napisał:Co do plytoteki armina to widzialem ze od jakiegos czasu na torrentach jest cala plytoteka we flacu ale to za duzo jak na 1mb neta![]()