• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wypromuj swoją aukcję !

Nie na temat...
Zdjęcia faktycznie mało apetyczne... Ale problem tkwi w innym miejscu. Dostałem kilka (-naście?) zapytań - zarówno przy poprzedniej aukcji jak i teraz - i stwierdzam, że straszna bida. Większość tych zapytań jest o STXy - czy cena za jeden, czy za dwa. Najlepiej żeby w cenie jednego oddać dwie sztuki, policzyć 50% rabatu, wysyłka gratis i dodatkowo prezent w postaci np wykończonej obudowy - i jeszcze pretensje, że się nie chcę dogadać. Ja rozumiem targowanie się, sam praktykuję i jestem jak najbardziej za, ale to co się dzieje, to są jajca jakieś :)

Nie na temat...
Coś w tym jest. Bardzo trudno ostatnio sprzedać głośniki. Ja mam parę różnych, naprawdę fajnych głośników do sprzedania (Ushery, Aurumy, Wavecory) i samych głośników nikt nie chciał.
Ostatnio udało mi się sprzedać Aurumy i Wavecory, ale tylko dlatego, że zrobiłem do nich, obudowę, pomierzyłem, zaprojektowałem zwrotkę i przyjechał jeden z nowych kolegów na naszym forum i posłuchał. Udało się dokupić tanio do tego 8 cali na dół i będzie projekt 3 way.
Generalnie bryndza.

Powrót