• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wypromuj swoją aukcję !

UWAGI MODERATORA
Proszę wklejać posty wg schematu z działu ogłoszenia! Umieszczamy link, opis przedmiotu oraz cenę. Niepełne ogłoszenia będą usuwane.

Witam!
Mam Państwu do zaoferowania wysokiej klasy przekaźniki miniaturowe NA12W-K firmy TAKAMISWA (obecnie FUJITSU). Jest to odpowiednik m.in. przekaźnika typu TX2-12V firmy NAIS (PANASONIC) czy G5 firmy OMRON. Jest to przekaźnik przełączny, o dwóch parach styków (DPDT) i prądzie max. 2A na parę styków.
http://www.fujitsu.com/downloads/MICRO/fcai/relays/na.pdf
Sterowanie cewką: 12V
Idealny do zastosowań małosygnałowych, np. audio, telefonia, itp.

Polecam gorąco! Cena rynkowa tego przekaźnika wynosi ponad 5zł za sztukę. U mnie uwaga teraz tylko 16,99 PLN za komplet 10 sztuk!!!!
Polecam! Przekaźniki są nieużywane, lecz zostały wylutowane z kilkuletnich płyt które nie weszły nigdy do użytku. Oczywiście nie są w żaden sposób zużyte itp. Sprawne. Przy większej ilości (powyżej 100 szt. czyli 10 kompletów) możliwość negocjacji ceny.
Zachęcam do licytacji! Okazja jakich mało!

Okazja! Jeszcze tylko 3 godziny!

telefon SE k800i z defektem za 150zł kup teraz: klik

telefon SE t230 :) sprawny za 35 zł kup teraz klik

i ogólnie troche gratów do kompa, końcówek mocy, transformatory , altusy 75, wysokotonówki tonsil GDWK 90/80/6 i amplituner (wzmacniacz) ZRK at9100
klik

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12764997

Witam mam do zaoferowania ww Lagune, jest to auto z 2003 lecz pierwsza rejestracja to 2004r.
Przebieg to 103000, Auto w pelni sprawne, caly czas eksploatowane, mozliwa wymiana na inne auto za doplata z mojej strony w wysokosci ok 7000zl. Auto jakiego poszukuje to najlepiej mazda 6, audi A4, mile widziany diesel, wszelkie oferyt rozwaze.

Auto do obejrzenia w Szczecinie, badz w Koszalinie w weekend majowy.

Powrót