• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wypromuj swoją aukcję !

Czasem zastanawiam się jak trzeba być zdesperowanym i ile mieć wolnego czasu, aby rzeczy takich gabarytów sprzedawać w internecie za takie grosze. Przecież tego nawet nie opłaca się iść wysyłać, czas ten lepiej by spożytkować na normalną robotę.

Nie na temat...
nie odpuszczaj i nie opuszczaj ceny! to dobra cena za dobre kolumny. cierpliwie czekaj ;)

Aktualnie jest okres po swietach i majówce - ciezki do sprzedawania, Ty zmniejszając cene dochodzisz do granic opłacalności.
dj_zibi o opłacalności tu nie ma mowy.;)Tu jest dołożone kilka ładnych stówek.
Prawda jest taka że głośniki leżały kilka miesięcy nie używane bo zmieniłem plany i pomyślałem że jak złoże to do kupy to będzie lepiej sprzedać.
Tak jak pisałem jest to ostatnia aukcje w tej cenie.Jak się nie sprzedadzą to je rozkładam i głośniki wykorzystam w inny sposób,a paczki sprzedam.
Dzięki chłopaki za wsparcie.

- - - - - aktualizacja - - - - -

A to nie ten projekt gdzie autor (Zaph) stworzył zwrotnicę dla 27TBCF/G asymetrycznie? Tutaj widzę głośniki symetrycznie.
Tak.
O ile pochylenie ścianki jest słyszalne,to przesunięcia w bok o cm wysokotonówki nie jestem w stanie wychwycić.:flapper:

Moje paczki na stx też nie schodzą a ludzie, co dopytują to jeszcze piszą, że drogo :) Sprzedaję je pod wodą ale jeszcze za drogo :P Najlepiej sprzedać w cenie satelitek voice kraft.

Powrót