• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wypromuj swoją aukcję !

Nie na temat...
może byś jakąś Fotke wrzucił?, nikt w ciemno nie kupi.. Do tego jak jest tam jakąś dobra przetworka to nawet byś zgarną za nią samą tyle ile jest w aukcji

SowaZ, jeżeli to do mnie to nie ma fotki bo nie rozbierałem tego tv, stoi cały aby możnabyło stwierdzić że działa, choć ekran pokazuje głupoty. Fotki ogólnie dostępne w sieci, ale jak jesteś zainteresowany to oczywiście mogę popstrykać.

Poniżej tej kwoty nie zejdę, tym bardziej że jak teraz nie pójdą to prawdopodobnie współlokator je weźmie.
Nie wiem gdzie znalazłeś tą oryginalną cenę, bo ja kupowałem po wyższej dodatkowo wysyłka ze Stanów nie kosztuje 5$ tylko znacznie więcej.

http://allegro.pl/asus-e45m1-i-deluxe-radeon-hd-6320-amd-dual-e-450-i5452235826.html

270zł (nowa kosztowała 3x więcej)

VbqupJUQHSfUmD6j_500.jpg

Ostatnia edycja:
Powrót