Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Kupiłem dwie sztuki Gdn 12/35,8 Tonsila. Szukam do nich wysokotonowych i nie wiem co wybrać. Zależy mi żeby nie był duży. Myślałem nad Dt 72 Visatona, ale nigdy go nie słyszałem. Może coś z tonsila? Cena do 50-60 zl/szt...
Mysle ze ten Visaton bedzie bardzo dobrym towarzystwem dla Tonsilka i nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz, chyba ze dolozysz pare zlotych i kupic DT-107 monacora.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.