• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmaciacze - artykuł

Reakcji
1
Może by ktoś się wziął troszkę do pracy i napisał jakiś ciekawy artykuł, albo post o wzmacniaczach, bo np. ja nic na temat wzmacniaczy nie wiem i czytając niektóre posty siedzę jak sroka na tureckim kazaniu w malowane wrota psia kość :)

flodins:

A ciekawe czemu powstaly artykuly nt. glosnikow, obudow, itp.? Same sie nie zrobily... A o wzmakach artykul to dobry pomysl...

nie ma co zganiac jeden na drugiego tylko niech kots cos fajnego napisze ik przesle jakiemus moderatorowi..

Wydaje mi sie ze najlepszy byl by artykul jak zrobic wzmac np na tda7294 krok po kroku. Tak zeby jak ktos wchodzi na strone i szuka info jak to zrobic a nie mial zbytnio doswiadczenia, zrozumial temat w takim stopniu ze sam zrobi ten wzmak. Powinny byc fotki,rysunki. Wszystko napisane prostym jezykiem a nie jezykiem elektronikow. Moze ktos akurat sklada cos i mogl by przy okazji taki artykul napisac..

Popieram, na dawnym forum był olbrzymi temat o wzmacniaczu do suba (TDA), dokladne omówione było jak się czego pozbyć, i jak najlepiej zrobić z praktyki.
Oszczędzi to napewno wielu niepotrzebnych postów i podniesie wartość merytoryczną strony.

Pozdrawiam

To ja tez dorzuce pomysła.Przydałby się kacik o wykonywaniu zwrotek z praktycznego punktu widzenia,coś jak na audiomani.A co do wzmaków to dobry pomysł.Sam bym pewnie skorzystał.
PZDR

Sa na tym forum fachowcy od elektroniki ... przy okazji jak ktos bedzie sobie cos robil to moglby zrobic opis co i jak

Powrót