Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie osiagniesz wiecej jak 2x17W mocy uzytecznej ;]svmsung napisał:A te 2x10W to trochę za mało
pizdzik napisał:[ Dodano: 2008-02-25, 17:29 ]
mysle ze w zupełnosci wystarczy do słuchania we własnym zakresie! jest prosty i całsc zamknie sie w 20 zł! -wiem sam niedawno robiłem cos takiego!
pizdzik napisał:nie wiem czy sobie poradzisz jak to twoja pierwsza konstrukcja....
tylko czy jest sens bawić sie w samochodowe scalaki? naprawde jak juz na cos wydawac kase to moze zlozyc tego GC i miec cos zagra w miare poprawnie... i tez za smieszna kase.
Mylisz się , po pierwsze nie chodzi tu tylko o moc, ale i o jak to gra, a ten 2003 to gówno straszne no i w dodatku te 10w przy 12vdc to chyba z mostka , do tego DF którego ta kostka w zasadzie nie ma...Shiver napisał:Na domowe warunki 10 wat to wystarczająca moc. Ludzie budują wzmaki po 100 wat a przez 99% użytkowania nie przekraczają 5 wat mocy przy impulsie basowym (już nie wspominając o średniej mocy oddawanej przez wzmacniacz w danym okresie czasu...)
niewarto kasy marnowacEl_liero napisał:jak na 12V chcesz to tlyko samochodówki możesz użyć.
http://www.elektroda.pl/r...a1562q_9278.jpg
do stereo potrzebujesz 2x takich układów.