• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz 4 kanałowy do 600 zł

• Autor wątku Autor wątku Rfck
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
1
Witam

Jak w temacie, do napędzenia 2-way i skromnego suba 8 cali.
Co polecacie ?

Z nowych to chyba tylko crunch gtx4600.
Trochę drożej bo 700zł.

Ostatnia edycja:
ciepły, zimny , może detaliczny czy tylko tani i sprawny ?
Za 600 wyrwałem u-dim Prox 500.24 jednak nie ze wszystkim zagra ...no własnie jak miałby zagrać - u mnie pod alpiną grał zimno , sterylnie z wieloma szczegółami na focalach polikevlar

Używka. Ciepły/detaliczny.
Znalazłem w dobrej cenie
Alpine-MRV-F407-Car-Amplifier-4-3-2-V12 Ktoś zna ?

Ostatnia edycja:
Ładny ale eagle bym nie chciał.

HiFony grają energicznie.

Ten pionek jest w dobrej kasie i serio daje radę.

Stare audisony grały ciepło fajnie ale bez zamulania ..
moim wyborem były by też stare wzmacniacze Monacora z serii Wanted ale tego u nas praktycznie nie ma .
Nie załamuj się czasem warto poczekać i polowac ..
Jr4.300 kupiłem za 100pln ..miał uszkodzony przełącznik za 16 pln w obwodach filtrów niestety znalazł już swojego własciciela ...
Nie polecam za to serii Glow -mi to nie przypadło do gustu ale może to tylko osobiste preferencje ... za krótko je miałem

Popieram to co pisze "utopia".
Fajne są stare audisony. U mnie cały przód zasila teraz LR72 a LR604XR (zalega na półce bo zrezygnowałem z suba i jest do wzięcia). Wcześniej 2ch zasilały przód i mostek 3-4 pędził suba. Dawało to radę bez problemu.

Będę polował na coś na ebayu, nie śpieszy mi się bo jeszcze instalacja nie gotowa.
Podaliście kilka typów więc będę się rozglądał za nimi. Dzięki.

Niedawno kupiłem vr404 evo, spokojnie sie wyrobilem w tym limicie.

Powrót