• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz aktywny do suba na gdn20/80/2

Reakcji
0
czesc wszytkim, potrzebuje wzmacniacz aktywny do do suba na tym przetworniku tj gdn20/80/2, nie znam sie za bardzo na elektronice i na samych wmacniaczach zreszta tez nie
co byscie polecali?
glosnik niedrogi to i wzmacniacz tez wolalbym raczej w niewygorowanej cenie
widzialem na tronie www.subwoofery.pl sa do kupienia, ale nie wiem czy dobre, konkretnie interesowalby mnie ten SUB 9.1, dobre to jest?
widze, ze sporo ludzi ma dobre zdanie o produktach pana Irka, moze mnie ktos glebiej w to wprowadzic, tzn co, gdzie, jak, i za ile?

w sumie to patrzylem posta na elce i ktos tez wlasnie buduje takiego suba i ktos mu polecil sklecic samemu z elementow z www.cartonaudio.pl, czy jako kompletny lamus w dziedzinie elektroniki dam rade to zrobic? i czy lepiej wyszedlbym na tym niz na gotowym, nawet od pana Irka?

Taniej jest kupić od Irka w tym wypadku.
W cartonie wzmak na jednym tda wyjdzie Cię :
42+32+40~115zł ,
a taki sam wzmacniacz od Irka kosztuje u Niego z tego co pamiętam 63zł,
a do tego wszystko jest zintegrowane na jednej płytce.

ok dzieki :), napisalem juz PM do Irka, mam nadzieje, ze bedzie chcial cos sklecic dla mnie, nie wiesz ja to wychodzi w praktyce?
bo ja bym chcial w sumie na 2xTDA, bo widzialem, ze user z elki zastosowal wlasnie od Irka wzmacniacz na 2xTDA do tego przetwornika i z tego co pisal fajnie to gralo:)

Powrót