• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz DIORA WS 502 uszkodzony

Reakcji
0
Czy jeśli miałem uszkodzony filtr RC to po włączeniu wzmacniacza uszkodziłem nowego STK-a i będę musiał kupić następny?

kolego kris! te elementy to wyjście na głośniki a nie zasilanie! określ dokładnie co mu dolega! nie gra? jedna strona nie gra? buczy? piszesz tak jakbyś to trzymał w tajemnicy... a my ci chętnie pomożemy :) jak zauważył kolega EL liero tam nie może być napięcia większego niż pare miliwoltów a już na pewno nie stałego. daj znać o co ci chodzi :)

Witam przepraszam,że tak dłógo nie pisałem.Panowie wzmacniacz jest już sprawny pomogła wymiana końcówki mocy.Mam jeszcze jeden taki sam wzmacniacz z prawdopodobnie uszkodzonym procesorem MAB 8049 ale co do tego otworzę nowy temat.Wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc.

Powrót