Benek161 to ten Denon chociaż jakoś gra?? Lepiej od A-500? Szkoda, że dopiero teraz się dowiedziałem, że taki jest koszt Symasyna ;/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przy trafie 200VA spadnie nie z o 1V tylko 5-10Vpegelmesser napisał:Ale jakie ma znaczenie ze napiecie siadzie z 46V przy trafie 500VA na 45V przy trafie 200VA? Moc diametralnie zmniejszy sie z 140W na 136W czyli o 0,12dB.
Opłaci sie jedynie temu co ci je sprzeda.RzeznikUnitra napisał:A wymiana trafa ? Opłacalne by to było ?
RzeznikUnitra napisał:ale wszystkie mają takie niskie pobory z sieci..
pegelmesser napisał:Opłaci sie jedynie temu co ci je sprzeda.RzeznikUnitra napisał:A wymiana trafa ? Opłacalne by to było ?
Zmiana trafa z 300VA na 400VA nie zmienic nic.
RzeznikUnitra napisał:Nie wiem czego to wina, czy tak ma być, ale podbijając bas pokrętłem jakoś traci "kopa", włączając loudness bas jest bardziej punktowy (uzyskuje lepsze podbicie niż za pomocą pokrętła - czyżby kondy w preampie już nie domagały czy co?). Ogólnie - jestem średnio zadowolony ...