• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wzmacniacz do subwofera bedzie taki?

Reakcji
0
witam wszystkich
jestem tu 1 raz chcialbym miec subwofer ale nie mam kasy na gotowy wiec biarac z was przyklad postanowilem cos sam zbudowac ale czy to mi sie uda to sie okaze , mam nadizeje ze z wasza pomoca tak .Nie znam sie kompletnie na elektronice wiec wynalazlem cos takiego http://subwooferyaktywne.bazarek.pl/opis.php/tid,40217 powiedzcie mi czy to sie nada zeby nei kombinowac nic z lutownaeim itp itd tylko w prosty sposob podlaczyc.
a i mam jeszcze prosbe jaki glosnik nalezalo by zastosowac sub ma byc uzuywany zarowno do muzyki jak i do wilmow a jego cena raczej zeby nie przekraczala 150 zl.
z gory dzieki za wszelkie rady i porady

umiesz czytac ???

powroc na strone glowna forum i przeczytaj nazwe dzialu w ktorym umiescilec swoj topic

[ Dodano: 2005-11-27, 22:34 ]
i poszukaj wiadomosci na forum a zwlaszcza z haslem MATRONIX

niech lepiej ktoś to przeniesie :/

btw tam i tak pewnie tda siedzi:)
jak nie masz kasy i się zupełnie nie znasz jak widać to lepiej kup gotowego suba ;)

WŁASNE konstrukcje elektroakustyczne
Tutaj można pochwalić się własnoręcznie zrobionym sprzętem elektroakustycznym: subwooferami, głośnikami, wzmacniaczami... jak dzik stoi napisane

wywalic ten temat i koniec

Powrót