Witam. Mam dwa subwoofery na GDN 30/120/1 i chciałem kupić do nich jakiś dobry napęd. Może wy doradzicie mi co mam wybrać ? Końcówkę mocy czy wzmacniacz domowy. Suby będą grały w domu więc dużo mocy w nie nie będę pakował. A budżet to ~500zł.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a wiesz wogole czym to sie rozni?Maciek M. napisał:Końcówkę mocy czy wzmacniacz domowy
8ohm? czy udalo sie dorwac wersje 4ohm?Maciek M. napisał:GDN 30/120/1
Tak wiem !!Maciek M. napisał/a
Końcówkę mocy czy wzmacniacz domowy
a wiesz wogole czym to sie rozni?
Jest to standardowa wersja 8 Ohm . Wersja 4 Ohm jest bardzo trudna dostępna8ohm? czy udalo sie dorwac wersje 4ohm?
wiemy wiemyMaciek M. napisał:(elektroda to jedna jedno wielkie...)
eeeeee... :shock: ze co? czy ty wiesz jak sie podlacza subwoofer aktywny?Maciek M. napisał:sterowanie subwoofera jest trochę uciążliwe :/ za każdym razem gdy chciałbym przygłośnić musiałbym sięgać z tyłu subwoofera.
standardowo irek sprzedaje to w postaci paneluMaciek M. napisał:A mówić Irkowi, aby zrobił mi standardowy panel do suba i to zamontować czy jakiś inny nie standardowy panel ? Np. pokrętła z przodu a z tyłu pozostałe wyjścia itd. ?

Chińczyku ? A panel sterujący to montuje się raczej z tyłu ? Nie wiedziałem żeby był zamontowany na przodzie lub na górze :lol:w tym chinczyku masz niby panel sterujacy ktory montujesz na przodzie lub na gorze
to jeszcze mało widziałeś...Maciek M. napisał:Nie wiedziałem żeby był zamontowany na przodzie lub na górze :lol:
http://allegro.pl/item642806482_wzmacniacz_do_subwoofera_160_wat_rms_okazja_tanio.htmlMaciek M. napisał:Chińczyku ?
oooo a cena sie zmienila przez to?irek napisał:Obecnie wszystkie moje panele maja juz czerniony radiator.
Maciek M. napisał:Irek - a mogę podpiąć go do wyjścia słuchawkowego ?
czyli to co idzie na kolumny dodatkowo podlaczasz do panela w odpowiednie miejsca (zrozumiesz jakie jak zobaczysz panel)irek napisał:Jesli nie ma tego wyjscia to mozna podlaczyc sygnal z koncowki mocy wzmacniacza glownego do specjalnego wejscia HI IN w panelu suba