• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz słuchawkowy DIY

Noe pamiętam to taki zas który leży i coś tam na nim odpalam a docelowo pewnie nfsuply irka bym dał. Przeróbki jeszcze nie robiłem, brak czasu

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Upsss!
Michelangelo z AS tak zjechał rk27 że chyba od razu zwrócę przesyłkę z takim z powrotem. Ogólnie bardzo niepochlebne opinie zbiera i to bez dyskusji czy podróba czy oryginał!! Widzę że jest problem z tanim i dobrym potkiem, ehh.

Mam tpa reduktora szumu. Potwierdzam, dobrze gra. Z tych dwu ja bym wziął ten za 9dolków, przynajmniej ma zasilacz.

Ten lekko droższy ma przekaźnik na wyjściu.. z jakimś opóźnionym załączeniem pewnie.. na zasilaniu tylko dwie diody zabezpieczające widzę..
Potrzebne to jest - strzela Wam ten TPA?

Z zasilaczem to ten dopiero jest
https://pl.aliexpress.com/item/TPA6...dphone-amplifier-amp-kit/32571347254.html?s=p

Ale on podobnie jak reduktor szumu ma dodatkowo bufor zrobiony.. w soekrisie mam bufor na wyjściu.. mogę tam się wpiąć...

Eh.. pisałem posta i zamówiłem w międzyczasie ten za niecałe 5$.. najwyżej porównam go sobie z czymś później..
Zasilanie.. albo podkradnę coś z zasilania do Soekrisa.. albo pasowało by dodać jeszcze coś całkiem osobno.. w obudowie jeszcze dość miejsca - może nie ma co biedować..

Ostatnia edycja:
To mamy 3ciego do porównania, trzeba pre z pga poskładać z powrotem i porównać te trzy wzmaki od słuchawek

Pany chcę klonowi zapodać lepszą budę. Na Alle są fajne rury prostokątne. Powiedzmy wziąłbym profil 120 na 60 mm. Do wyboru mam z 3mm aluminium i 2mm inox. Co waszym zdaniem będzie lepsze?

Co przemawia za aluminium no może poza odprowadzeniem ciepła? Czy stal czasem nie dużo lepiej izoluje elektromagnetycznie?

Powrót