• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz stereo do 600zł

kiedys dawno zmontowalem, pozniej kilka innych,
ale moj pierwszy, porzadny jest "stary ale "jary

poszukaj mojego posta tu na forum :) wzmacniacz HexFet

A, i wzmak będzie podłączony pod komputer to chyba też coś zmieni? korektory itp.

Nic nie zmieni. Po prostu najlepiej wyłącz korektor w programie odtwarzającym muzykę (winamp itp.).

Wzmacniacz stereo do 600zł

Polećcie mi w miarę dobre, mocne stereo w cenie ok 1200zł
kolumny wzmacniacz

A i piszę od razu, że nie jestem żadnych audiofilem i nie wymagam nie wiadomo czego wystarczy mi średniej jakości sprzęt i jak najlepszy w tej cenie.

Z góry dziękuję, Pozdrawiam

napisz jakie masz duze pomieszczenie, czego sluchasz i przede wszystkim czy kolumny diy moga byc.

Wzmacniacz DIY (Koledzy może pomogą) , a z firmowych polecam PIONEER A 400X ,Denon 350 se lub coś z Roteli .Kolumny zależą od wielkości pomieszczenia .W małych do 13m -monitory ,13-18 m raczej monitory (ew. małe podłogowe- ja wolał bym monitory) , 18 m+ podłogowe. Poczytaj forum ,to da ci wiele odpowiedzi.

GoodMusicForever
Ze swej strony polecę ci Kenwood KA-7090R; Kenwood KA-5090R - dostaniesz je za sporo mniej niż 1200 a są godne uwagi, szczególnie ten pierwszy.

Powrót