• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wzmacniacz unitra eltra

Reakcji
0
Witam mam taki wzmacniacz i do niego 2 x gd 30/30 i tubę 50w z kina domowego czy mogę jeszcze coś dorzucić do tego zestawy? Dodam że zależy mi na basie a jest dość niski.

W kinie domowym nie ma tuby, tubę to dres wsadza do swojego BMW albo Calibry.
Dorzuć lepszy wzmacniacz i lepsze kolumny bo to co piszesz to parodia sprzętu i parodia opisu tematu.

Z tego co napisałeś to muszę wymienić cały sprzęt a na to mnie nie stać a co do tych głośników to grają nie najgorzej mi wystarczają tylko przydał by sie lepszy bas

Nie zaczaiłeś sarkazmu.

Podałeś producenta wzmacniacza, bez modelu, bez parametrów. Piszesz coś o jakiejś "tubie" - ponownie zero konkretów o sprzęcie, jak i podłączeniu. Kolumny też opisane... sam widzisz jak. Wymagania nieprecyzyjne - "lepszy bas". Lepszy jakościowo? Ilościowo? Niżej schodzący? Czy byle waliło i łupało? Jak masz byle popierdółkę to gra to jak popierdółka. Zgaduję że masz jakieś stare kolumny i plastikowy pseudo-subwoofer od kina domowego. Jeśli to ma grać to zacznij od głośników stereo żeby całość była na akceptowalnym poziomie, ale znowu brak podanego budżetu i co chcesz osiągnąć.

o wzmacniaczu nie wiem prawie nic bo kupiłem go niedawno i jest tylko napisane to co podałem i był on w komplecie z tymi głośnikami, subwoofer jest firmy uniwersum 50w 4 0hm i gra ładnie lecz jest troszkę za mały. Zależy mi jak to nazwałeś na basie ilościowym i jakościowym.

Powrót