• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wzmacniacz (używka do 150zł)

Reakcji
0
Jak w temacie. Szukam wzmacniacza do ~150zł oczywiście używka bo nówki raczej żadnej ciekawej raczej nie dostanę tylko jakieś shity typu vk, v12 czy first. budżet naprawdę mały ale w najbliższym czasie nic więcej nie wyskrobie :neutral: napędzać będzie skrzynie solinga cp123 (przynajmniej narazie). Co polecacie w tym przedziale cenowy? Myślałem może o jakimś magnacie classic lub takimś blau GTA - 200, 2100 jeśli by była okazja...

blaupunkty mozesz brac.
jak chcesz to mam magnata crusader 560 w idealnym stanie za 150zl

teraz niemam go w domu. to taki z zaokraglonym profilem. moc ok 4x50W. na tyl filtr tylko LPF lub Full a na front pelna filtracja. pozatym ze jest brudny to stan idealny

Gdybyś mieszkał gdzieś bliżej miałbym blaupunkta gta2mkII za te pieniążki z roczną gwarancją(blaupunkt polska ważna na terenie całej Polski), a w szafie leży od pol roku.
A ja w Lublinie mieszkam

krzyhoo9, moze to bedzie glupio wygladalo ze nie reklamuje siebie ale... ja bym bral signata. cena i moc ta sama a jakosc napewno inna

Powrót