• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wzmacniacz za ok 600-700zł

Jest lepszy od Nada. Wiesz co jego cena to jaka mógłbym dać to 600-700zł ale, że bardzo dawno go nie było na aukcjach i jest dosyć poszukiwanym wzmacniaczem jego cena może być wysoka. Na pawdę dynamiczny, bardzo przyjemny wzmacniacz jeden z najlepszych marantzów. Do 25w pracuje w klasie A.

paldo napisał:
csbiczek, a co z tą Yamahą co ją kupiłeś? Sprzedana?
nie dotarła wcale... Kasę koleś oddał mi i koniec tematu. Powód: uszkodził go(ja stawiam na to że za tanio go kupiłem i koleś się wycofał bo np nawinął się kupiec za większą kasę)

csbiczek napisał:
nie dotarła wcale... Kasę koleś oddał mi i koniec tematu. Powód: uszkodził go(ja stawiam na to że za tanio go kupiłem i koleś się wycofał bo np nawinął się kupiec za większą kasę)

Pewnie tak było ;) Może i dobrze bo coś innego stestujesz ;)

Mam właśnie w domu Denona POA-2200 jak jesteś zainteresowany to wpadnij.
Imponuje rozmiarami i wagą.

Jestem pod wrażeniem dźwięku - jak można tak brzydko grać.....
Porównałem wzmacniacz ze wzmacniaczem MEtz'a za 90zł i zagrał on lepiej. Nieznacznie, ale lepiej od Denona. Jest to kolejny egzemplarz Denona, który zawiódł. Naprawdę ten dźwięk jest straszny. Sopran zlewa się wraz z średnicą - strasznie niewyraźny dźwięk, a bas jest płytki i naprawdę wcale go nie czuć. Jak dla mnie to żal wydawać tyle pieniędzy na tą końcówkę. csbiczek, jak chcesz posłuchać to będę miał ją jeszcze 24h. Jak ktoś chce kupić to niech da znać - chętnie sprzedam.

Ja miałem całkiem inne odczucia... Cóż jedyna rada w takim razie - posłuchaj u siebie za nim coś kupisz :)

Powrót