• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wzmacniacz za ok 600-700zł

Bartuś napisał:
ten cyrus to pierwsza klasa, naprawade polecam
przeczytaj jeszcze raz moje pytanie... :evil: W zakończonych widzę że w dobrym stanie 600zł z wysyłką to maksymalna wartość tego wzmaka, tak więc podaruję sobie aukcję tego kolesia...

Odkopuję temat :) (nie bijcie heheeh)

Szukam wzmacniacza do kolumn Akkus Y4. Mój obecny wzmacniacz a dokładnie amplituner Yamaha rx-v363 mocno odstaję i szukam czegoś lepszego w granicach 600-700zł. Interesuje mnie wzmacniacz z wyeksponowaną górą oraz dołem i ocieploną barwą. I mam tylko dwa marzenia co do jego budowy 1- pilot i 2-wskaźniki wychyłowe (2 nie jest konieczna ale strasznie mi się to podoba :D )

Będę bardzo wdzięczny za pomoc!

Jeżeli chodzi o marantze to słuchałem paru i jeżeli masz 'mulaste' kolumienki to lepiej nie brać marantza. Miękko grają (przynajmniej te których słuchałam).

No dobra, używany może być grzebany, albo coś padnięte.
W mom przypadku muszę kupić z neta.
A używkę do 1200zł (licząc to co chciałem wydać na Yamahę) to co?
Warunek.
Brzmienie szczegółowe i naturalne.
No i musi mieć pilota.
Mam starego Sony TA-F450D, no ale coś lepszego by się zdało.

Powrót