• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

XLS w bass-reflex

glosniki zazwyczaj kupuje mi kolega i wysyla nie chce naduzywac jego uprzejmosci wiec zadnym handlem raczej sie nie zajmuje przykro mi panowie

panowie to sa sklepy zwykle nie posiadajace swojego www takie jak w polsce normalne male sklepiki na przedmiesciach tak ceny sa nesamowicie niskie bodajze ostatnio byla wyprzedaz starej seri scana i revelatory mozna bylo kupic po 200 dolczykow za komplecik

Witam !!!

Mam pytanie i prośbę zarazem - czy ktoś z Was posiada suba domowego zrobionego na Hertz-u z serii ES(250-300) lub na Peerlessie xls z MB(obojetnie cięzszą czy lżejszą) i jest z Warszawy lub okolic.Zalezy mi na posłuchaniu takiego cuda nim się zbiorę za stolarkę i zamówienie.Byłbym baaardzo wdzięczny.

pozdrawiam

Powrót