Witam, to znowu ja... Podświetlenia w przyciskach POWER, MAIN DIRECT, DISC oraz MUTING nie działają. Myślę że wszystkie żarówki są w porządku oprócz tej co podświetlała przycisk POWER, myślę że ona się spaliła i tylko zamknął się obwód, ale pewny nie jestem, przyglądałem się żaróweczkom i nie jestem w stanie stwierdzić czy żaróweczka z podświetlenia przycisku POWER na serio jest spalona, przyglądałem się też kablom, które idą od żaróweczki do odpowiednich punktów w które są wlutowane (każdy kabel jest wlutowany w osobne 2 druciki) i wszystko wygląda ok. Jestem już gotowy nawet żeby wymienić te żaróweczki albo żaróweczkę, ale jestem w kropce, nigdzie nie widziałem odpowiednich żaróweczek. Oryginalne żaróweczki mają 14.5V 80mA, wszędzie spotykam się z żaróweczkami 14V 80mA, no i jestem w kropce, wiem że są jakieś tolerancje i na pewno zadziała, ale... Co jeśli będzie lekki spadek napięcia, czasem znowu nie pójdzie z dymem? A i jeszcze jedno, jeśli dam żaróweczkę 14V 80mA zamiast 14.5V 80mA żaróweczki to potrzebny jest jakiś rezystor? Z góry dzięki za odpowiedzi w temacie.