• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zabudowa CA Seat Toledo II

gms-04 to juz dobra mata jest
jest tez gms-06xl porownywalna albo nawet lepsza od dynamat

zobacz w sklepie tapicerskim ile kosztuje filc - predzej bym kupil go na metry niz w matach

no i te pianki sa naprawde fajne ;)
wiele razy je montowalismy i nikt nie narzekal. nie wiem tylko jak to dziala w praktyce (wyciszenie) bo nie jezdzilem przed i po

Nie tyle chce wyciszyć auto co nie che robić wiochy by mi klapa latała w rytm muzyki:)

Kolejne pytanie. Oryginalnie w Seacie mam zestaw philipsa gra to dośc znosnie, prżód i tył odseparowany. Mechanicy uszkodzili mi głosnik i musze to wymienić. Czy zrobić dobrze przód + sub na tył czy myslec tez o dołozeniu czegoś w tylne drzwi??

jak zrobisz dobrze przod to glosniki z przodu nie sa potrzebne
a kase z "tylu" lepiej dolozyc do przodu

Wzmacniacz juz lezy od roku, pod STXa GDN-30-500-2x4-AA Magnat Clasic. Zastanawiam sie tez nad sensem stosowania wzmaka na przód...

Powrót