• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
widze ze duuuzo osob zaciera rece na BSW, ida swieta, bedzie przyplyw gotowki i troche czasu. mysle ze mozna zlozyc grupowe zamowienie. moze nawet z zagranicy sciagnac. a jak nie, to mysle, ze przy kilku sztukach i w polsce wyrwiemy je taniej. jesli ktos jest zainteresowany, ktoryms z modeli ravmastera piszcie, jakos sie zgadamy i moze uda sie zaoszczedzic. pozdrawiam.
ps. ja jestem zdecydowany na 12"

Jaki termin? Jak po świętach to ja bym się prawdopodobnie pisał na 15", szybciej raczej kasy nie będę miał...

Was doslownie porabalo po co wam w domu 15" lub 12" ??
Dorosniecie i bedziecie szukac czegos mneijszego i lepszego :)

ales umberto narobił... polowa forum sie teraz napaliło :)

moze ktos zapoda dokladny cennik i skad to ma byc zamawiane?

no jeszcze nie wiem skad, to zalezy i trzeba sie zorientowac, w niemczech jest promocja teraz na 15calowki. a termin... no ja mysle ze tak przelom grudzien/styczen

http://www.dieboxhifi.de/enter.html?target=Car_HifiLautsprecherSubwooferRavemaster_Subwoofer.html

a tu poromocja http://www.speakertrade.com/ravemaster/einzel.html

[ Dodano: 2005-12-11, 13:03 ]
kto umie dobrze szprechac to napisze niech maila i zapyta o koszta przesylki i czy jakis rabt na pozostale rzeczy mozna dostac przy wiekszym zamowieniu.

[ Dodano: 2005-12-11, 13:05 ]
wlansie widze ze 15" zalecaja do 75litrow a 12" do 33l. zaczyna robic sie ciekawie.

[ Dodano: 2005-12-11, 13:06 ]
http://www.speakertrade.com/ravemaster/PDF/Manual_BSW_II_WEB.pdf

[ Dodano: 2005-12-11, 13:17 ]
widze ze w zakladce zamowienia jest polska wiec mysle ze nei ma problemu. musimy wybrac termin i poki jest promocja wykorzystac szwaba. napisalem maila po angielsku i zobaczymy co i jak.

przy aktualnym kursie wychodzi 227zł, przy zamawianiu kilku sztuk koszt przesylki sie podzieli wiec z koszt glosnika z wysylka powinien wynosic cos ~240zł + wysylka w polsce ok 20zł ... no no chyba sie oplaca :)

Ja chetnie wezme tego ravemastera w promocji-15" ,tylko musialbym wiedziec kiedy bo mam do sprzedania duzo rzeczy i zalegle oplaty(pozdrawiam :P )wiec takze po swietach...

P.s
w temacie jest RAVMASTER :P ja podrobek niechce ;]

Hmm jak wyjdzie w okolicach 250zł to ja biore 15" :D jakos od mamy kase pozycze:P takze pisac do tego sklepu co jest ta 15 w promocji i kupujemy:D tylko zeby mieli tyle tych 15 w promocji:D zeby dla kazdego starczyło:D

kolego overclocer wejdz na strone podaną wyżej i zobacz ile on kosztuje. ezo jesli jakościowo głosnik jest taki sam jak tiv 200 i cena taka sama to dalczego nie brać większego?/ Ja tez bym sie pisałe tylko osoba bardziej znająca niemiecki powinna się zapytać ile wyjdzie przesyłka i czy wysyłaja do polski.

dj_zibi napisał:
ezo jesli jakościowo głosnik jest taki sam jak tiv 200 i cena taka sama to dalczego nie brać większego?/

A kto powiedzial ze Raveamster ma te sama jakosc ??

Powrót