• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
umberto, 184II w niemczech kosztuje 149E ~ 600pln. jesli cie zainteresuje to mam je dogadane dla ciebie za ok 550pln od reki. co ty na to? daj znac.

mIKI, heh,szybki jesteś.Ja jednak nie dam rady tak od razu.Dopiero po nowym roku będe w stanie coś konkretnie powiedzieć.Muszę się na razie z jednego wydatku otrząsnąć,no i święta...

umberto, spoko nie ma problemu i pospiechu.. mysle ze okazja jest dobra i trzeba ja wykorzystac.

Owszem,ale to się wiąże z dodatkowymi kosztami.Mówie o całym projekcie.Zakup głośników to pryszcz w porównaniu z resztą wydatków.Musze z tym pochodzić i pogłówkować.1,5kW na 20 metrach to troche sporo by było...
Ale Tomaszo mnie kusi,oj kusi ;]

ja myslalem ze juz jakies fajne caraudio sie szykuje na bsw 18 :) a ty umberto chcesz t o do domq ? lepiej do samochodu! hehe , zartuje ;)

więc widze żę się zdecydowałeś umberto :)
Popieram ,popieram , jeszcze jak je w tube wsadzisz to oj oj,
będzie się działo :D

no dobra paowie dogadalem sie z kolesiem i udalo mi sie go namowic na partie indywidualnuch zamowien. musicie mi tylko zadeklarowac kto i na co jest chetny a no i najwazneijszy jest termin. jednak to dobre wyjscie bo kazdy powolujac sie dostanie promocyjna cene i transport bezposrenio do siebie.
124- 300
154- 350
183- 550
PLN
czekam na odzew z waszej strony, jestr okazja i warto ja wykorzystac. pozdrawiam.

ja mysle ze po sylwestrze bo swieta sylwester to duoz osob wyjezdza itd i kasy troche pojdzie ;/

Ja będe miał z niemiec 154 II więc z tego zamówienia odpadam.

[ Dodano: 2005-12-21, 17:26 ]
czekam na odzew z waszej strony, jestr okazja i warto ja wykorzystac. pozdrawiam.

Kto chce 154 II za 320 z wysyłką ? :D W styczniu, jak promocja się nie skończy (a raczej się nie skończy) będzie to możliwe...

ja najprawdopodobniej wezme jednego 154II ale kase bede mial dopiero w styczniu, mam nadzieje ze to wczesniej nie bedzie zamawiane?

124 II nie warto zamawiać, cena wyjdzie podobna do tej w Polsce.

[ Dodano: 2005-12-26, 19:34 ]
No i święta już się kończą, kasa podliczona :D Na bank wezmę 154II, zbieram chętnych na zamówienie z niemlandu... Kto się pisze ?

Dobra chłopaki ja biore na pewno tylko musze wiedziec co i jak ! acha biore 15"

Ok to tak: Na chętnych czekamy do 10 stycznia, im więcej nas będzie tym taniej wyjdzie, ale minimum 8 osób potrzebujemy (wyjdzie ok. 310zł z wszelkimi kosztami wysyłek). Zamównienie złożę ok. 15tego stycznia, jak kasa od wszystkich doleci. Kto na 100% zamawia?,

miki bierz 15 taniej cie wyjdzie niz 12 cali ! idz na całośc ! wybierz bramke nr 3 i bierz 15 :)

Powrót