• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
mIKI, w Polsce od Pana z allegro masz za 300 zł więc z niemiec się conajmniej nieopłaca bo możliwe że wyjdzie kilka zł drożej ale jak chcesz to nie ma problemu :D Koszty wysyłki trzeba rozłożyć na jak najwięcej osób, wtedy wyjdzie najtaniej. Kto jeszcze, czekamy na chętnych...

chłopaki zgłaszac sie to jest na 100% pewny i bierze, bo ja juz sam nieweim czy bierzemy od rafala czy z niemiec ! Panowie więcej konkretów !

Mam pytanko może głupie ale zawsze w koncu od kogo bierzemy z niemiec czy z allegro???? Czli koszt 310zł ma nas wyśjć a prosze powiedzcie ile mniejsza wersja kosztuje?

dj_zibi, 12 cali w Polsce 300 zł, 310 zł z wysyłkami za 15 cali z niemiec. Prubujemy właśnie zebrać chętnych na zamówienie z niemiec.

wiec tak z tego co widze biora glosniki takie osoby jak :

-VIP
-Tasior
-Miki
-Overclocker
-Bimber

Narazie słabo to wyglada... :/ chlopaki bierzcie poki okazja :)

[ Dodano: 2005-12-29, 12:01 ]
Acha no jeszcze musimy ustalic z kad bierzemy czy germany or Poland

Jak dla mnie wchodzi w gre tylko Germany, jest sporo taniej. Pozatym cały czas rozmawiamy o zamówieniu z niemiec Vip :D

a czy bierzemy te głosniki z tej strony niemieckiej co jest podana na początku teamtu? jak tak to może maja inne glosniczki jeszcze w dobrych cenach.

Moi rodzice chyba raczej nie wiedzą jake są efekty działania 15 calowego głośniczka w mieszkanku 38m2 :D OK, to nadal czekamy na chętnych... :)

Tak sie na początku duzo ludzi napaliło na BSW, a teraz cos lipa. Prawda jest taka że kupisz BSW154II za 300zł a 2x więcej wydasz na wzmacniacz i bude ;)

p.s. jak deutsche post nawali to chyba dorzuce się do waszego zamówienia. Rodzinka w dojczach zamowila glosnik 2 tygodnie temu i jeszcze nie dotarł :(

Sound Wave, kciuki trzymam,jak cos to na mnie wine zwal.Tylko tak delikatnie bo Cie jeszcze więcej do mnie nie puszczą ;]
Ja sam bym coś wziął ale sie spłukałem z lekka.Dopiero po nowym roku sie odkuje to sie pomyśli.

Właśenie SW ja rodziców cały czas naklaniam kiedyś udało mi się ich nakłonic na 2x sls12" w 25m kw a teraz cięzko ale jak pisałem na 50% biore bo czas do 10 jeszcze mamy:)

Powrót