Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
trzeba jakis termin ostateczny wybrac, bo co chwile sie cos przedluza mialo byc pod koniec grudnia chłopaki mobilizowac rodziców ja tam juz doczekac się nie moge
the shipping of 1 pcs. Ravemaster BSW 154-II to Poland costs 20,- Euro. The payment is in advance and the shipping goes 5 days after we receive the money.
Więc nawet samemu sie opłaca wziąsc jedna sztukę!
Ykhm... chciałbym zauważyć że przejąłem dowodzenie nad tematem I się podejmuję zorganizowania wszystkiego.
Przypominam że zbieramy chętnych do 10tego stycznia , zobaczymy ilu będzie chętnych i wtedy będzie wiadomo czy opłaci się zamawiać, czy nie.
Proszę już nie robić off topicu tylko ładnie wypisywać kto na 101% weźmie udział w zamówieniu. Pozdrawiam.
Overclocker, jesli dogadasz sie i uzyskasz rabat na 12calowke to daj znac wtedy wezme na 200%. bylo tez kilku chetnych na 12 calowce wiec moze i one przy wiekszym zamowieniu beda mialy atrakcyjna cene.
Witam! Wg. mnie za mało chętnych... Pozatym nie chcą mi dać rzadnego upustu na AXX'a gnojki :/ Proponuję albo jeszcze poczekać albo zamawiamy każdy sobie... Z tego co wiem mają jeszcze sporo tych ravelandów i szału że wykupują nie ma To co robimy ?
overcolcer wg mnie najlpeij to razem będzie możesz brac BSW 15". Razem to lepiej i mniej załatwiania dla kazdego a tak np dla overclocer można za robote po 10zł kazdy to od niewime ile nas jest 8-10osob bedzie troszkę na twojego revelanda.
No ale Vipku nie denerwuj się tak Ja poprostu stwierdzam fakt, że był wielki BUM po testach, a teraz nagle cisza i już nikt kasy nie ma Ja mogę zamawiać nie ma problemu, AXX'a mi nie dadzą taniej to nie ravek też dobry
Kto bierze na 100%? Proszę się wpisywać. Czekamy do jutra do 20:00 !
ja biore 12 cali ale chyba sam sobie zalatwie bo mi w wami sie oplacac nie bedzie, za duzo przytniecie;]
a tak powaznie to wyjdzie mi tyle samo co w polsce wiec mam inny patent;] hehehe pozdrawiam
czekaj chwilkę Newborn, razem ze mną jest nas 5, zaraz zapytam o szczegóły i jutro jak dostanę odp. to wszystko napiszę. Jutro podejmiemy decyzję ostateczną....
JESLI JEST KTOS ZAINTERESOWANY BSW 124II PROSZE O KONTAKT.
KOSZT 300pln MAM DOGADNE TO Z PRZEDSTAWICIELEM MIVOC W POLSCE. DLA PRZYPOMNIENIA POWIEM ZE WSZYSTKIE MODELE SA W ATRAKCYJNYCH CENACH, POROWNYWALNYCH DO NIEMIECKICH, PAMIETAJCIE ZE PRZY ZAMOWIENIU Z ZAGRANICY CZEKA NAS OPLATA PODATKU 16%. + NIETANIA PRZESYLKA.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.