• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
koles z alegro powiedzial z ebedzie podatek zeby od neigo kupic... ty bys napisal ze taniej wyjdzie w niemczech niz od Ciebie ? watpie...

Ps
Zibi,a ty nieumiesz wyciagac wniosków :)

NO WLASNIE JEST PODATEK... JEST TAK NAPISANE NA NIEMIECKICH STRONACH I PRZY PROBIE SKLADANIA ZAMOWIENIA AUTOMATYCZNIE DOLICZA TE 16%, ALBO JESTEM JESZCZE PIJANY, JAK MACIE CHWILE TO SIE UPEWNIJCIE, JA SPRAWDZALEM NA 3STRONACH NIEMIECKICH SKLEPOW.

[ Dodano: 2006-01-13, 20:51 ]
ps. sorrki za CAPSA;(

Odpowiedzi z niemiec nadal nie mam, czekam. Jutro zapytam również o ten podatek... Jak będzie naliczany to się przestanie opłacać zamówienie...

z tego co czytalem to ten podatek niestety jest dla kazdego, dla miemca, tak samo dla holendra czy polaka, zerknijcie na topic o zamowieniu z holandii... tez nalezy doliczyc podatek!
nie zauwazyliscie?:)
jesli nie ma jednak tego podatku to pieknie, chetnie tez sobei bede zamawial wszystko od niemca.
to jest chyba nawet podatek Vat.
na stronach sa niestety ceny NETTO.

Odpowiedzi ze strony Speakertrade nadal nie mam... zapomnieli nagle angielskiego czy poprostu olali odpisywać...?

Overclocker, wejdz na ich stronke i wypelnij formulaz zamowienia, na koniec jest napisana cena netto a potem brutto i koszta przesylki, sprawdzalem w kilku sklepach i tak niestety jest... i mimo szczerych checi nie wiem czy uda sie to ominac.

ja jutro robie przelew na 124II z polski, 300pln to nie duzo. tak samo jak 350 za 14cali. mam dogadane z kolesiem ze kazdy kto bedzie chcial z forum bedzie mial po niskich cenach, nawet nie musimy brac wszyscy na raz. uwazam ze jest to kozystna propozycja.
pozdrawiam.

dj_zibi, moznaby, zadnego banera nie widze na stronie glownej. strona diyaudio pod patronatem Mivoc'a :D:D. Mysle ze jak mIKI juz wszystko zalatwia, to niech napisze do igoda czy moznaby taki banerek w ramach wdziecznosci :)

pozdro

nie wiem czy na baner zgodzi sie szefostwo.
ale co do glosnikow to tak jak mowie, nalezy powolac sie na mnie i forum aby uzyskac nie male rabaty, najfajniejsze jest to ze nie musimy sie nawet organizowac w jedna paczke!
104 (nie pytalem nawet ale chyba ok 200pln)
124 -300PLN
154 -350PLN
184 -550PLN
jednym slowem warto!! (bo ten podatek w niemczech trzeba zaplacic! na strone jest cena netto)

jeszcze do tego czas wysylki z niemiec i rozeslanie po polsce a tak to szybko i bez problemu od Mivoc'a

no patrzcie, jeszcze czapeczke bedziemy mieli :D. A do igoda mozna napisac, teraz sleczy przy kompie zeby odpisywac czy doszedl mejl z odpowiedziami na konkurs :P. Mozna sie spytac, w takim razie moze jeszcze mniej bedziemy placic ? :D

pozdrawiam

tak aktualnie.
jak chcesz wiecej info to pisz.

[ Dodano: 2006-01-28, 10:07 ]
104II - 200 PLN
124II - 300 PLN
154II - 350 PLN
184II - 550 PLN

jest to caly czas aktualne wystarczy przy zamowieniu powolac sie na mnie, podac moj email i powiedziec ze to z forum i bylo dogadane juz;]
tu skladajcie zamowienia ravix@4web.pl

Czy to jeszcze aktualne?? :> Pytam bo przymierzam sie do tego głosnika i nie wiem czy mozna smiało do sprzedawcy pisac ...

Powrót