Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie rozumiem?? możesz to wyjaśnić? kartę dźwiękową ma, a jeśli masz muzę na płytach to kup sobie normalny odtwarzacz...Krystian Markow napisał:może pomyśle na takim ale trzeba by napęd dokupić chba że muza prosto z niego do wzmaka
ale zapewne masz w domu sprawnego blaszaka. a moj ma 9 lat i monitor kolejny raz padltakero napisał:No i za EEE dałem 550zł z wysyłką za nowego, a nie 2k
a no widzisz - ja jakis wielki nie jestem ale i tak wiekszy od ciebietakero napisał:piszę szybciej niż na pełnowymiarowej - klawisze są bliżej siebie, a ja nie mam ogromnych dłoni ;]
to było z pół roku temu - na to też weź poprawkę;]cudny90 napisał:Takiego EEE 900, jak ma takero można wyrwać na allegro za 600zł spokojnie. Nie mówcie tu o okazji jednej na milion, bo teraz weszły nowe modele eee, i ceny starszych spadły.