Marios221, mój numer gg to 4002511. Nie mogę bezpośrednio z Tapatalk przejść na Twoje gg, więc będę wdzięczny jak napiszesz do mnie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bzdura, te pamięci są tak samo dobre jak inne.Bo robią zwykłe(przeważnie) ndune jak flaki z olejem pamięci, nic ponad normę w nich nie ma...
Przepraszam, że co? A co w nich takiego poniżej normy?A kto tu mówi o radiatorach? Bardziej mi chodziło o taktowania i czas dostępu..
Jeżeli ta gwarancja obejmuje odzyskiwanie danych to jestem za. W innym wypadku co mi po 2-3 latach użytkowania gdzie dane będą się uszkadzać. Zgadzam się z tym, że HDD są głośne, wolne i awaryjne w stosunku do SSD, ale to tylko teoria. Praktyka wygląda tak, przynajmniej u mnie: dysków nie słyszę, bo zagłusza mi wentylator w zasilaczu, kopiowanie danych nie jest jakieś tragiczne długie - 2 min. przy filmie full HD to nie problem, moje dyski działają bezawaryjnie od 2-3 lat, oprócz tego stary Samsung działa dobre 7 lat a jeszcze starszy ś.p. Maxtor 10 GB, gdybym go nie otworzył, zapewne działałby już ponad 10 lat. IMO dobrym rozwiązaniem jest zakup SSD pod partycje systemową, jako magazyn danych nie opłaca się. | ![]() |
Nie na temat...
Jeżeli ta gwarancja obejmuje odzyskiwanie danych to jestem za. W innym wypadku co mi po 2-3 latach użytkowania gdzie dane będą się uszkadzać.
Zgadzam się z tym, że HDD są głośne, wolne i awaryjne w stosunku do SSD, ale to tylko teoria. Praktyka wygląda tak, przynajmniej u mnie: dysków nie słyszę, bo zagłusza mi wentylator w zasilaczu, kopiowanie danych nie jest jakieś tragiczne długie - 2 min. przy filmie full HD to nie problem, moje dyski działają bezawaryjnie od 2-3 lat, oprócz tego stary Samsung działa dobre 7 lat a jeszcze starszy ś.p. Maxtor 10 GB, gdybym go nie otworzył, zapewne działałby już ponad 10 lat. IMO dobrym rozwiązaniem jest zakup SSD pod partycje systemową, jako magazyn danych nie opłaca się.![]()
Przepraszam, że co? A co w nich takiego poniżej normy?
W tym rzecz że nie poniżej tylko nudny standard... Nie przypominam sobie żeby goodram sprzedawał pamięci które mają lepsze parametry niż standardowe...
![]() |