• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zakup rejestratora samochodowego

Aktualnie na topie jest 70mai :)

Ja nadal używam YI dash cam i jestem zadowolony jak za tę cenę.

70mai Pro (ta z wyświetlaczem) ma klawisze do sterowania, w tym wymagany ''zapis awaryjny''. Ja taką (bez gps) zakupiłem z aliexpress w black friday za 160 zł. Polecam.

ten wyświetlacz działa cały czas - czy da się go wyłączyć? 70mai jest na tyle rozpoznawalną nazwą, że produktów pod tym tytułem jest już kilka.. nie tylko kamer.. heh.. marketing..

Jest do ustawienia czas wyłączenia ekranu (np. po 1 min.), poza tym są komendy głosowe 'turn on screen' i 'turn off screen', 'take picture', 'record video'.

Jak z jakością nagrań na tym 70mai pro w nocy ? Da się odczytać tablice w nocy ? Filmy na necie pokazują, że nie bardzo ...

Jakieś inne kamerki, które pozwalają odczytać tablice w nocy nie tylko wtedy gdy samochód jedzie 5m przed nami tą samą prędkością ?

Powrót