• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zakupy przez internet

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Mam do was pytanie pytanie. Co myślicie na temat kupowania na allegro i w ogóle kupowania przez internet? Czy warto? Czy dużo jest oszustów? Czy zostaliście kiedyś oszukani? Jak tak to w jaki sposób?

W sumie to teraz nie wyobrażam sobie życia bez zakupów przez internet. Wszystko jest taniej niż w sklepach, oszustów nie ma prawie w ogóle. W razie gdybyś został oszukany, idziesz na policje. Kiedyś się trochę bałem, bo w Polsce spory czas panowało internetowe średniowiecze

Coraz dziwniejsze tematy userów z zerową ilością postów...

i tu właśnie przydałaby się śmieciarka mimo ,że temat jest poważny i sam dałbym co najmniej jeden powód jak wystrzegać się takich gównianych "firm " jak np. :

extreme-mobiles .pl

Troll swoim nickiem lub wpisem pozycjonuje jakiś szemrany biznesik. Ostatnio jakaś gnida pozycjonowała handlarza długami. Trolle są coraz sprytniejsi, zakładają konto dużo wcześniej zanim popełnią wpis i otwierają wątki na pozór merytoryczne. Bohater wątku od założenia nie zalogował się bo pewnie w łikendy nie pracuje.

Moja rada: Kasować trolli bez ostrzeżenia!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót