w loudspeakershop masz za 100 wiecej XT25TG - sporo lepszy (mam ciągle w połączeniu z CA18RNX) a uwzględniając jeszcze ryzyko podróby .... kompletnie nie ma sensu ten zakup na ali
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panowie, znalazłem tanio wkręty HEX - wychodzą 19gr/szt dla M4x25mm:
https://www.aliexpress.com/item/100...c979d50&transAbTest=ae803_4&priceBeautifyAB=0
Zanim kliknę chciałem zapytać czy zna się ktoś z Was na stali?
Wyczytałem, że stal węglowa, z której są zrobione, nie jest nierdzewna. Pytanie: czy wkręty dostępne w Polsce (loudspeakershop, Monacor, STX, Konrad z forum) też są z węglówki, czy z nierdzewnej?
Zamówię i przekonam się, jeśli wyżej wymienione są także rdzewneKtoś może potwierdzić?
Mam problem z aliexpress. Zamówiłem paczkę metoda dostawy to Aliexpress shipping. Na www pokazuje mi że paczka została dostarczona do Francji... jak startować o refund? Przy próbie otworzenia dispute dostaje informacje że mam zgłosić problem do "poczty" | ![]() |