Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a u mnie od lutego ubrania nie doszly!Ostatnio z ali paczka za paczką![]()
Ja spór robię zawszę i kasa wraca. Ostatnio kable do miernika, było że wysłane a po tygodniu że zamówienie anulowane więc zgłosiłem i miałem kasę na drugi dzień. Akurat kable przyszły za tydzien więc jestem do przodua u mnie od lutego ubrania nie doszly!
doszlo wszystko co zamawialem wczesniej i pozniej. a koszulki nadal brak :/
Kosztował 1 dolara kupiłem z nudów po pijaku ale nie żałuje bo całkiem fajnie to gra jak na taką mikro popierdułkę
Do napędu małego przenośnego grania jak znalazł , trzeba tylko uważać aby nie zrobić na nim zwarcia i nie pomylić polaryzacji zasilania bo nie ma żadnych zabezpieczeń polecam też wkleić (za pomocą kleju termo przewodzącego)jakikolwiek radiator na chip bo przy max mocy troszkę się grzeje poza tym wszystko SI![]()
mialem/mam male cyfrowe wzmacniacze 2x3W
czy te tez maja jakies spadki na gorze pasma?
Przeciez na module sa diody w zasilaniu!! Wiec odwrotna polaryzacja mu nie zaszkodzi!
Z minusow to na pewno dosc mocno szumi, dlatego zamowilem tez inne podobne do testowania.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Raczej nie maja, bo te male nie maja filtra wyjsciowego
TPA3116 maja filtry LC i trzeba uwazac jaka wersje sie kupuje czy na 4 czy na 8om (rozne wartosci LC).
Kupiłem te słuchawki co ktoś mi tutaj polecił. Paczka przyszła bardzo szybko!
2018.04.21 09:02 (GMT-7): Waiting for pick up
2018.05.02 13:59 (GMT-7): Delivery successful
Ale dostałem te słuchawki co chciałem i jeszcze drugą parę Czerwonych xD Ty też tak miałeś? @jucez
ma ktos doswiadczenie w zamawianiu z chin/taiwanu poprzez kuriera?
czy zawsze dowalaja podatek/cło?
czyli przejdzie jako "sample"