Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może warto by dodać funkcjonalnośćMaster-Slave (najlepiej wyłączaną) ? Są gotowe rozwiązania, można by pewnie też zintegrować na pcb, ale to już musiał by ogarnąć ktośbardziej doświadczony
http://allegro.pl/wlacznik-zalezny-master-slave-gniazdko-zobacz-fv-i4787983533.html
Podsumowując - KIT powinien kosztować około 200PLN wraz z wysyłką. Jak już powiedziałem cena może zmienić się - jest zależna głównie od ilości kitów. Osoby zainteresowane mogą zapisywać się do końca stycznia - następnie zbieram przez tydzień kaskę i zamawiam części - końcem lutego rozsyłam do wszystkich paczuchy! ![]() | ![]() |
I ostatnia rzecz: dobrze by było gdyby w listwie został dołączony transformator separujący. Chodzi mi o "pętle masy" tak to się chyba fachowo nazywa ;-)
Pozdrawiam serdecznie i czekam na informacje
Trafo separujące 1kW? Dość sporych rozmiarów by było. Przecież w każdym urządzeniu jest transformator(jest separacja galwaniczna) i nie ma mowy tu o pętlach masyPowerCleaner wycina "syf" z sieci.