• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie na płytki do 1-AMPa OP52,4 parki i inne.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Tak gdyby zrezygnować na płytce PSU z odstępu między gniazdami ARK zasilacza a wyjściowymi na głośniki to można stosować podwójne i potrójne ARK.Ta chyba milimetrowa przerwa właściwie nic nie daje a bez niej można tam dać 6 podwójnych lub 4 potrójne.

Załączniki

Ostatnia edycja:
Płytki są już u mnie :)

Wysyłka może się uda do końca tygodnia w czwartek, ale nic nie obiecuje. Wszystko zależy od mojego zdrowia, które nie jest ostatnio na takim poziomie jakim powinno być.

Pozdrawiam

Część paczek wysłana. Reszta jak dostanę wpłaty lub potwierdzenie wykonania wpłaty na PW. (nie dotyczy wysyłki do boss999, mato_22)

Warto by bylo wrzucic nowosci do tematu i-AMP w projektach - min. OPS4
Nikt tego nie znajdzie za jakis czas ;)

a plików BRD do samodzielnego wytrawienia nie będzie? pomimo, że płytki dwustronne jeśli dobrze patrzę to i tak pewnie ktoś by się zainteresował

Ostatnia edycja:
Plikow BRD nie będzie. Pdfy do prasowanek może będą,ale ucieszylbym sie gdyby wolne płytki sie rozeszły,bo praktycznie co zamówienie to muszę wykładać ze swoich i czekam pare miesiecy az "odzyskam" pieniądze. Chyba, ze Borys ma inne zdanie co do PDF to by sie musial tutaj wypowiedziec:)

Pozdrawiam

Oczywiście, że nie. Zauważ Natan, że wszystkie pliki są wrzucane do poradników. To, że napisałem, że ucieszyłbym się, jakby parę płytek zeszło co zostały nie oznacza, że PDF nigdy nie wstawię. Więc trzeba cierpliwie czekać, ewentualnie można wrzucić do tematu iampa Borysa, i po paru dniach/tygodniach PDFy zginą w temacie. Samych PDF na pewno nie wrzucę do mojego tematu z iampem, ze względu na to, że ma być tam porządek.

Odnośnie BRD - rozkaz od Borysa by nie wrzucać na forum.

Pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót