• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie na pcb klona accu e-450.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Ja wyrwałem na Allegro za 60 Pln z przesyłką za 2 szt. 280/125/55 z poziomym użebrowaniem. Będzie montowany na zewnątrz.
Pozdrawiam.

Optymistyczna prognoza co do ceny obudowy:)
Pytałeś,czy tylko tak strzelasz i chciałbyś żeby tak to wyglądało?
Standardowo centrala modu daje max rabat ok 9,5% już od 3 szt i to wszystko:) ale możesz próbować walczyć o te 20 %

Caly czas mowa o ModuShop w PL. Cena tej obudowy którą podalem to 450 zł. Ponieważ jestem i nich stalym klientem mam ustawiony rabat. Zakupy powyzej 1000 zl z automatu -15%, a reszta do dogadania ...
Sam biore napewno dwie obudowy a jesli byloby jeszcze kilka osob mozna byloby zejsc z cena grubo ponizej 400zl.

obudowa malo praktyczna cala z blachy poza frontem i to bez radiatorow,lepiej dolozyc z 200zl i miec wraz z radiatorami juz....

obudowa malo praktyczna cala z blachy poza frontem i to bez radiatorow,lepiej dolozyc z 200zl i miec wraz z radiatorami juz....
http://www.modushop.pl/158,pesante-dissipante-04-300b-panel-rack-4mm-srebrny-1pd04300b-.html

---------- Post dodany o 00:07 ---------- Poprzedni post o 00:05 ----------

A oryginał z czego jest ? Z tektury ? ;-)

Wersja z radiatorami jest nie o 200zł, a 3x droższa ;-)

z tektury moze nie :P ale chodzilo mi o "domieszke" aluminium czyli tyl i front alu boki radiatorki i na gore i doł tylko blacha

---------- Post dodany o 00:08 ---------- Poprzedni post o 00:07 ----------

Na as można poczytać o nim.
Np: http://www.audiostereo.pl/rozne-kostki-do-wziecia_12090.html/page__st__14280#entry2884516
A znam ludzi z forum co grube pieniądze wisi.

to łądny przech.......z niego z takimi tylko jedno sie robi;)

Za późno zainteresowałem się tematem. Czy posiada ktoś komplet pcb do odsprzedaży? Ewentualnie jakie są szanse i koszty na zamówienie dodatkowego zestawu?

Mogę odstąpić jeden komplet płytek pierwszej osobie, która wyraziła chęć zakupu w tym wątku, po zamknięciu listy.
Z tym, że moje 2 komplety płytek czekają na wysyłkę z jeszcze nie zrealizowanym kitem. Kontakt na PW.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót