Jak poskładam swój zasilacz to umieszczę go w gotowych konstrukcjach. Tam zamieszczę pdf-y do prasowanki. Plików z Eagle'a nie będę udostępniał.
---------- Post dodany 23.12.2013 o 20:44 ---------- Poprzedni post 22.12.2013 o 20:51 ----------
Ok Pany lista zamknięta. Każda osoba dostała PW z danymi do przelewu. Proszę osoby które nie podały danych do wysyłki o uzupełnienie tych informacji. Płytki zamówię jak na moim koncie będzie co najmniej 80% z całości kosztów. Żeby nie trwało to zbyt długo, deadline wyznaczam na północ 05.01.14. Lista osób których wpłaty zostały zaksięgowane będzie systematycznie publikowana.
Małe podsumowanie:
- niestety nie załapaliśmy się na kolejną zniżkę, łącznie pcb zajmują trochu ponad 1 m^2, negocjacja ceny jest od 3 m^2
- mamy 39 użytkowników zamawiających PCB + ja czyli w sumie 40
- łączna pula PCB to 106 sztuk (nowy rekord ??)
- koszt wysyłki z Merkara do mnie wyjdzie 12,3 PLN, przy tej ilości płytek daje nam to dokładnie 14,99 PLN brutto za sztukę
- zaokrągliłem koszt jednostkowy do 15,0 PLN, mam nadzieje że nikt nie ma mi tego za złe
- koszt wysyłki do zamawiającego to 5,7 PLN (list priorytetowy polecony + koperta bąbelkowa)
- czas realizacji zamówienia w Merkarze to 10 dni roboczych, jednak trzeba liczyć się z możliwością opóźnienia ze względu na okres noworoczny, może jakaś inwentaryzacja być w firmie itp