Szymek_1992, to akurat niema znaczenia. sortowni w polsce jest wiele i nie na kazdej sa opoznienia. np paczki w regionie bardzo szybko mi dochodza a z niektorych rejonow polski ze znacznym opoznieniem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tego to nie wiesz. Nie mozna w ciemno ufac nikomu, wystarczy spojrzec w historie i znac sie troche na ludziach...Quester napisał:Co do Takero - umówmy się, że nie jest to User, który zarejestrował się tydzień temu, napisał 3 posty i czekał na okazję, żeby naciąć jakiegoś frajera na 300 zł, a potem zniknąć.
tak czy inaczej jeśli możesz to napisz na forum
że jeśli paczka nie dojdzie do początku przyszłego tyg.
to zwracam gościowi kasę i sam z tą j***ną pocztą walczę
Nic takiego nie pisałeś więc jak mogłem przeczytać? A może mama niech zagada z kolesiem który te paczki sortuje czy co tam sie z nimi robi i poszuka bezpośrednio w paczkach?Szymek_1992 napisał:Czytaj uważnie...
Moja mama pytała kierowniczki poczty
Powiedziała że teraz wszystko mają w komputerach i po wpisaniu numeru nadania wyświetla się info czy dana paczka jest czy nie
melisław napisał:Nic takiego nie pisałeś więc jak mogłem przeczytać? A może mama niech zagada z kolesiem który te paczki sortuje czy co tam sie z nimi robi i poszuka bezpośrednio w paczkach?
Szymek_1992 napisał:A z numerem nadania to powiem mamie żeby sprawdziła bo robi na poczcie![]()
Szymek_1992 napisał:Już pytała kierowniczki na poczcie głównej w Świdnicy i powiedziała że nie da rady![]()
Do mnie paczuszki normalnie dochodzą na bierząco, ba nawet w strajku miesiąc temu było normalnie. Przed chwilą przyszłą paczka nadana w piątek gdzieś na drugim końcu polski...Pawel S. napisał:znowu strajk? :???: a ja czekam wlasnie od tygodnia na czesci :neutral: