Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie za plecami ,bo w ukryciu się to nie dzieje, nonameplum kupił ode mnie XT19 więc szybciej i pewniej oraz taniej będzie gdy odbiorę je osobiscie od Irka, wrzucę do paczki z vifkami i poślę kurierem, nie wiem czemu widzisz w tym jakąś spiskową teorię dziejów ;]dolphin123 napisał:nie dziwie sie ze nie wszyscy chca sie bawic w grupowe zamowienia jak za plecami ludzie ustalaja co innego..
to nie ja nie chciałem , tylko Ty chciałeś. To sprawa nonameplum-a żeby poinformować Cię że Jego głośniki idą do mnie, a nie moja, ja tylko wyświadczam grzeczność i przysługę że odbiorę je osobiście u Irka i razem z XT19 nadam je jedną paczką kurierską , co zaoszczędzi czasu, zaoszczędzi kasę bo jedna wysyłka i do tego będzie pewniejsza bo kurier , a nie strajkująca PP, więc to że JA powinienem kogokolwiek o tym powiadamiać uważam za szczerze mówiąc śmieszne i mało poważne, tak samo jakieś zarzuty do mojej osoby.dolphin123 napisał:wiec jak nie chciales sie bawic w to zamowienie to mogles mnie chociaz poinformowac ze moglbys komus je wyslac...
Przepraszam serdecznie ale nie chodziło mi o zamęt,jak wcześniej pisałem nie było mnie parę dni i profilaktycznie wpłaciłem większą kaskę,a od kogo odbiorę nie ma to już dla mnie znaczenia.Chciałem być po prostu w porządku nawet kosztem kilku złotych.I naprawdę,jak się zorganizujecie tak się dostosuję,mogę nawet do Irka zajechać bo mam po drodze.takero napisał:Umberto - fajnie że najpierw parę razy mnie pytasz o to czy da radę te głośniki osobiście odebrać , a potem nagle zmieniasz zdanie nie powiadamiając mnie o tym, bo tak naprawdę to przez to całe zamieszanie.
Trochę mętne tłumaczenie,co ma poczta do mego odzywania,dałem adres i miało lecieć.Nie ważne kiedy się odezwię...dolphin123 napisał:nie odzywales sie wiec bylem dzisiaj na poczcie...
co ma poczta do mego odzywania
Sorry przyjacielu ale ja pracuję,mam rodzinę i raczej nie mam obowiązku meldować się na każde zawołanie na forum czy gg.dolphin123 napisał:nie odezwales sie ze juz masz glosniki co mnie tez zastanawialo... a ze jest z Toba kontakt jaki jest
Pretensji nie miałem,nie mam i mieć nie będę,nie należę do ludzi kłótliwych,zdaję sobie sprawę że zdarzają się różne nieprzewidziane sytuacje (dolphin123 napisał:pretensji nie miej teraz..
) i staram się być wyrozumiały.dolphin123 napisał:i oczywiscie leazala na magazynie
Potwierdzenia niet a reszta wypowiedzi zbyt miło nie wypadła.Troszkę to przykre.dolphin123 napisał:zaraz Ci wysle potwierdzenie wyslania i w duszy mnie dalej bedzie to interesowalo gdzie Twoja paczka jak sie nie widzi.
umberto napisał:Trochę mętne tłumaczenie,co ma poczta do mego odzywania,dałem adres i miało lecieć.Nie ważne kiedy się odezwię...
umberto napisał:Trochę mętne tłumaczenie,co ma poczta do mego odzywania,dałem adres i miało lecieć.Nie ważne kiedy się odezwię...