• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie z Audiocomponents

a pytałeś o cene?
bo może udałoby się taniej załatwić w zaprzyjaźnionym sklepie jak byśmy kupili grupowo ;)

Pytałem, po doliczeniu vatu i przy obecnym kursie euro te ss które chcę kupić wychodzą ok 100zł taniej na sztuce więc sporo.

Przy obecnym kursie euro oraz "nowym" rabacie w akkusie zamawianie czegokolwiek w AC wychodzi nieoplacalne ;)

to może zróbmy inaczej ... zróbmy listę chętnych, i co kto chce wpisy na liste niech ileś tam trwają (csbiczek określ do kiedy można się wpisywać) potem zrobimy wycenę w AC oraz wyślemy zapytanie do naszego polskiego sklepu z zapytaniem ile by nas to kosztowało i po prostu wybierzemy bardziej dla nas atrakcyjną ofertę ...

csbiczek 2x 18W8531G00
bawolek 2x D3004-660000
bawolek 4x 18W8531G00

csbiczek 2x 18W8531G00
bawolek 2x D3004-660000
bawolek 4x 18W8531G00
adam_85 2x 15W/8531G00 ( nie wiem z jaką kopułką byłaby gotowa zwrotka, ktoś zna?)

Chyba się domyślam :)

To może niech ktoś do nich napisze, czy taka akcja wchodzi w grę. Myśle że może być nawet taniej niż w AC. W sumie pomysł mi sie podoba, może i ja coś przy okazji bym wziął.

I jak tam? Tak dużo hałasu było a teraz tak mało chętnych?:P Kurs euro Wam nie pasi czy co?;P

nie wiem czy sie oplaca jak ss18 ma kosztowac tylko 100zl mniej niz w polsce
a gwarancji zadnej...

Powrót