• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie z part-express - Dayton itd

Status
Ten wątek został zamknięty.
Podajcie adresy wysylki na PW bo tutaj bede pakowal i adresowal koperty ;)

---------- Post dodany o 17:11 ---------- Poprzedni post o 11:52 ----------

Na paczke LightSound zabraklo bąbelkow :D
Glosniki leża membranami w dol z plastikową osłoną na tekturze falistej podwójnej 6mm, od dołu mają 3 warstwy folii a od góry 5 warstw, terminalami do siebie. Poł świata przelecą spokojnie, ale na poczte polska musi być dobrze zabezpieczenie.

7 adresów mam, jeszcze połowa. Przez weekend adresuje koperty a w środę zamyka się kontener na statek.

A podobne lepai właśnie posiadam... :) Tyle, że zamiast tego dam mu małego lampiaka :)

Kiedy możemy spodziewać się przesyłek u siebie?

Na paczke LightSound zabraklo bąbelkow

Dzięki, to czekaj, już Ci prześlę z Polski rolkę :D

Dopłaciłem Ci właśnie za wzmacniacz, jutro powinno dojść :)

to wzmacnaicz dostaje gratis?

Pawle oddaj mi mój wzmacniacz :P hehe wzmacniacz jeden Tannera, dwa dla KAPRINTa, jeden dla mnie.

w czasach firm kurierskich wy je gołębiami pocztowymi wysyłacie?

Przecież promem tyle idzie - no może czasem szybciej, jakby royal mailem posłać, to za tydzień mielibyśmy je u siebie.

Pewnie ze mozna lotniczą to poslać, zaden problem, jednak chodzi o to żeby było tanio a nie szybko.

LightSound, ok super, dzieki.

BTW tutaj rolka bąbelków 12" szeroka i 200ft długa kosztuje 59zł, a rolka strechu czarego 100zł :)

ode mnie poszło

---------- Post dodany o 20:12 ---------- Poprzedni post o 21:22 ----------

jakby ktoś chciał jednak zrezygnować z tych TB to przygarnę i jego komplet :P

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót