• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie

Reakcji
0
Wątek czysto informacyjny.

Przed chwilą dostałem maila od panów z Polinka. Niedługo będzie szło zamówienie do Parts Express, więc jeśli może potrzebujecie czegoś zza oceanu to jest okazja.

Ja chyba sobie zafunduję trochę nietypowe na naszym rynku porty bass refleks.

I żeby nie bylo - kontaktujcie się z nimi bo nie chodzi o zbiorowe zniżki, tylko samą możliwość zakupu:)

Pozdrawiam

Proponuję pytać się u źródła - czyli w Polinku. Od rana wymieniłem już kilka maili, więc kontakt jest błyskawiczny. Z tego co się orientuję to ceny będą bardzo zbliżone do tych które oferuje Parts Express np. za Daytona RS28A 201,05zł +22%VAT.
Za ok. 1,5 miesiąca będzie można odbierać towar.

jeszcze nie odpisali ale poczekam...

http://www.partsexpress.com/pe/showdetl.cfm?&Partnumber=082-316 ciekaw jestem czy cos takiego mozna w polsce kupic?

http://www.partsexpress.com/pe/showdetl.cfm?&Partnumber=365-250 bardzo ciekawe uzadzenie - tylko troche za drogie :/

[ Dodano: 2008-01-29, 14:45 ]
polink napisał:
Witam!

Ceny oferowane przez nas będą w podobnych cenach jak ma Parts Express
(ewentualne różnice kursowe, ale proroszę przeliczać po obecnych kursach).

Zapraszamy do składania zamówień. Dostawa za ok. półtora miesiąca.

Pozdrawiam,
Piotr Zajączkowski

az niedowierzam i napisalemjeszcze raz bardziej szczegolowe pytanie...

[ Dodano: 2008-01-29, 15:05 ]
polink napisał:
Tak tak! Zgadza się! Ceny będą w granicach tych na stronie Parts Express.
Jedynie trzeba doliczyć 22 % VAT, i to wszystko :)

Dewizą naszej firmy jest nie stosowanie wielkich narzutów. Chcemy być
dostępni dla wszystkich. Firma musi zarobić na siebie, ale nie chcemy być
zachłanni.

Pozdrawiamy i zapraszamy na zakupy !
:mrgreen:

za Daytona RS28A 201,05zł +22%VAT to wcale nie ceny podobne do tych w partsexpress. $48.65 to okolo 125 zl a nie 201. a sumarycznie wychodzi ok 245 zl.
niestety koszty sprawadzenia z usa sa takie wysokie i stad wynika ta cena, faktycznie polink wiele na tym nie zarabia.
jednak mysle ze za ten glosnik wydac tyle nie warto. w tej cenie ja polecalbym Bohlender Graebener Neo3-PDR . http://www.partsexpress.com/mfg/bgcorp/bohlender-graebener.cfm?CFID=586381&CFTOKEN=84643087#neo

mnie zastanawiaja te tanie glosniki wysokotonowe. jest troche neodymowych i to w dosc przystepnej cenie - moze sie skusze na testy ;)

Osdswierzam watek, bo za kilka dni będzie szo nowe zamówienie przez Polink, więc jeśli ktoś chce coś ściagać z USA to jest okazja.

Ja biore 10' WG Daytona - majątek to nie kosztuje a ciężko to dostać. Już nie mówiąc o możliwościach:)
Wiadomo, że jak coś jest do upienia w Polsce, to nie ma co się zastanawiać, ale nie których rzeczy nie ma - via wycieczka Questera. Ciekawe czy Tangbandy nie wyszłyby taniej? Niech zainteresowani sobie przeliczą, bo ogarnęło mnie posesyjne lenistwo:)

a liczyles ile to wyjdzie? pewnie jakby dolar byl tani to by sie moze zaoszczedzilo pare grosza...

Trzeba policzyć jakie sa różnice cen z PE po przeliczeniu kursu walutowego z cennikiem z Polinku. Przynajmniej 2 razy do roku idzie zamówienie do USA. Trzeba poczekać, ale kto robi wszysto na chybcika - MDF mozna w tym czasi sezonować:)

Powrót