:shock: :shock: :shock:kaman777 napisał:ja od siebie nie polecam potencjometru 50kb jest zaduzy skok,dla mnie optimum jest 100kohm
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
:shock: :shock: :shock:kaman777 napisał:ja od siebie nie polecam potencjometru 50kb jest zaduzy skok,dla mnie optimum jest 100kohm
wielki znawca elektormniki a nie rozpoznaje prostych oznaczen,ale cóz i tak bywapegelmesser napisał::shock: :shock: :shock:kaman777 napisał:ja od siebie nie polecam potencjometru 50kb jest zaduzy skok,dla mnie optimum jest 100kohm
Tasior napisał:pegelmesser, 50k typ b.
nie moze tak byc.przenies swoje zapytania do wątku poświęconego UNI to szybciej uzyskasz pomoc.Dlaczego nie stosujecie sie do instrukcji uruchomienia uni i odpalacie po jednym kanale?jestes druga osobą,która tak robi i ma problemy.farmi18 napisał:- rezystor rozgrzewa się do czerwoności i..... tak może być??
zbyszek napisał:Dlaczego nie stosujecie sie do instrukcji uruchomienia uni i odpalacie po jednym kanale?
no własnie tego tez nie rozumiem farmi18 pisz i czytaj tu: http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=8812farmi18 napisał:jak próbuje uruchomić wzmacnacz, podłaczając tylko jeden kanał pod trafo wraz z rezystorem 10ohm 5W
bartelemy napisał:Rowniez bym sie pisal na takowy kit. Jest nas dwoch na chwile obecna.