• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ZAPALAMY ŚWIECZKI DLA LUDZI KTORZY ZGINELI.

Reakcji
0
Tutaj możecie zapalać świeczki tym którzy zgineli w zamachu na szkołe w Osetii.
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Załączniki

• _wieczki.jpg
    _wieczki.jpg
    27.3 KB · Wyświetleń: 0
Cieszmy się z tych którzy zostali uratowani. Jak by ruscy nic nie robili pewnie wszyscy by zgineli. 2:0 rosja - terroryści
pozdrawiam

[*]

radioaktiv, a ty nie jestes czlowiekiem jak mogles tak napisac, zastwnow sie glowa sluzy do myslenia a serce do kochania i wspolczucia wiesz co dales popis czulosci
sorki ale ja przeczytalem twoj opis to mnie zgielo czlowieku tam zgineło 300 osob w tym kolo 100 małych dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i myslisz ze uratujemy ich pisząc na foirum internetowe znicze? [x] << cos takiego?

Dla mnie to raczej kpina z tego wydarzenia, sorry ale takie jest moje zdanie

uratować to już ich nieuratujemy ale możemy oddać im chołd bo co one zawiniły.Pierdolić to można czyjąś konstrukcje na forum albo czyjąś natarczliwosc ale nie dzici i ich rodziny. Żal mi ciebie że cie to nie ruszylo.
P.S postawie świeczke za ciebie [*][*]

dobra wylaczam sie z tematu, dajmy na to że nie będę komentował czegoś takiego, zapalajcie ''internetowe znicze'' w koncu to teraz modne, pozdro dejman i ekipa

świeczka ?? dla kogo świeczka , niech ktos zapali świeczke dla POLSKICH dzieci (o których mowa chocby w literaturze współczesnej, każdy kto zdawał mature wie o jakie utwory chodzi) którzy zgineli z rak pieprzonych niemców i ruskich.

[*] ale za POlSKie dzieci PODCZAS 2 WOJNY ŚWIATOWEJ !!

radioaktiv, nie obraz sie ale dales popis!!!

ja tez jestem przeciwnikiem wszelkiego rodzju lancuszkow ale to jest ten wyjatek dla ktorego warto sie przylaczyc tam zgineły niewinne dzieci a skoro nie podoba ci sie to mogles nic nie pisac i oszczedził bys sobie wstydu
sprawdz w slowniku w jakim kontekscie uzywa sie slowa kpina!!

Cześć ja zapalę dwie świeczki. Jedną za poległych w ostatnim zamachu [*] - nie byli niczego winni,
A drugą i trzecią za wszystkich poległych z rąk rosjan czeczenów [*] [*].
Należałoby się zastanowić co kierowało terrorystami, bo nie wiem czy macie świadomość jaką krzywdę wyrządzili rosjanie czeczenom. Oni wybili znaczną części tej republiki, i nie ważne czy to były dzieci, kobiety czy dorośli mężczyźni. Tej krzywdy nie da się naprawić. Ataki terrorystyczne to jedyna dostępna broń czeczenów. Ja jednak nie popieram mieszania w to niewinnych dzieci.
Wszystkiemu jest winien Putin i to według mnie on powinien stać sie celem...

adam, adam schowajmy do kieszeni sprawy polityki itd wazne sa polegle dusze i chyba o to chodzi kazdy wie ze to tragedia
samam mysl ze mogly by byc tam moje dzieci (ktorych jeszcze nie mam ) moja zona przyprawia mnie o blady strach

Powrót