• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ZAPINAJCIE PASY :P

No tak, tylko mi się wydaje, że skoro kierowca jechał z jakąś tam prędkością i uderzył w coś to pęd pcha go do przodu (razem z krwią). Ale żeby aż tak pryskało to kurwa mać !!!

No wlasnie tylko czesc tego zwierzaka zostala wypchnieta do przodu, reszta wpadla do srodka bo szyba za slaba...

Obejrzyjcie sobie jak czeczeńcy wykonują egzekucje na ruskim żołnierzu, nie wiem skad to mialem i nie chce wiedziec. Oglądalismy to razem z kumplem i z bratem kumpel zbladł jak sciana a brat jakis nerwowy sie zrobil nie szlo sie z nim dogadać, oglądałem to z rok temu ale do tej pory jak sobie przypomne to mnie ciary przechodzą.

to sie nazywa face od death, cale zbiory mozna bylo tego znalesc na kazaa. Czesc jest fikcyjna a czesc jak najbardziej prawdziwa. Podejrzewam ze piszesz o tym gdzie rozstrzelali z kalacha faceta, z klatki zostaje miazga (nie am to jak rosyjska mysl techniczna).

A mnie jakos to nie namawia do wolniejszej jazdy, i tak po czyms takim nie bede zyl:) a jednak petla z linka do kierownicy nie zawsze jest potrzebna:)

Akurat ja uwazam ze to nie był fotomontarz. Myślałem ze zygne jak ot zobaczylem, koleś błada o litość a ci głowe mu rzną. Znam kolesia co 10 razy dziennie oglądał ten filmik i nic og nie ruszało.

Powrót