Miałem się tutaj nie wypowiadać na ten temat, no ale jak tak bardzo chcą co nie, którzy....
1. Kolega
damiani, Ma do mnie żal z trzech powodów:
- Usunąłem jego aukcje, bo się nie zgadzała z nowym regulaminem działu ogłoszenia.
- Zainterweniowałem, w sprawie zakupionego Od niego system pomiarowy, przez użytkownika Diyaukustyk.com.(nie będe dokładnie pisało od kogo) Dostałem informacje, że zakupiony przedmiot, nie został dostarczy w bardzo długim czasie i osoba kupująca nie dostała żadnej informacji... po prosiłem o poinformowanie mnie jak sprawa się będzie toczyła dalej.
- Boli
damiani, fakt, że mi się powodzi lepiej niż jemu. Przykro mi z tego powodu, ale widocznie ludzie wolą mnie, no ale jak widać, musi się zachować jak przystało na naszą mentalność, ( jak mi się nie uda, to zrobię wszystko żeby się i tobie nie udało). Niestety, ale taka jest prawda...;/ oczywiście nie mówię, że wszyscy tacy są, ale generalnie Polski naród tak juz po prostu ma.
2. Wydałem pieniądze na te części, pcb chce się podzielić z innymi tymi pcb, i częściami co w tym złego? Nie sprzedaje już gotowych przedwzmacniaczów tylko jako kit do samodzielnego montażu, jak były sprzedawane zmontowane w całość, to nikt nie miał żadnych pretensji.
3. Proszę mi pokazać gdzie Q, napisał że nie wolno modyfikować jego projektu.
( Q nie stworzył JIG samemu nie zaprojektował a umieścił schemat, części na swojej stronie i co jest złodziejem tak?)Poza tym pisałem do Q w sprawie umieszczenia jego projektu pcb na mojej stronie, napisałem do niego ponieważ nie chce później znowu słyszeć, że coś komuś ukradłem, dlatego do tej pory nie ma jeszcze tego artykułu.) Chce to zrobić uczciwe wobec Jego.)
Dodam jeszcze, proszę sobie zadać takie pytanie… czy jeśli jakikolwiek projekt z np strony Audio tonu, zrobię i sprzedam pcb i części do budowy powiedzmy wzmacniacza, to jestem złodziejem? naprawdę zastanówcie się trochę, bo jak tak pomyślicie to się okaże, że wszyscy jesteśmy złodziejami, bo sprzedaliśmy pcb.
bawolek napisał:
inna sprawa że Piku lubi sobie coś zawłaszczyć ...i potem pod swoim szyldem "pokazywać" ....np wspomniane forum diyakustyk .....
tak wiec najzwyczajniej w świecie ..."przyganiał kocioł garnkowi" ....
Znowu zaczynasz pisać o sprawie, która jest Tobie obca, nie rozumiem po co to robisz, lubisz sensacje, dlaczego do tej pory nasza strona i forum istnieje skoro ukradłem forum? Naprawdę zastanów się co Ty piszesz.... :roll: Czy tak trudno jest się z tym pogodzić, że ktoś się stara robi coś dla ludzi stworzył, stronę i forum. Może zamiast tyle pisać zrób coś pożytecznego, bo jak na razie to piszesz same bzdury, a niczym specjalnym godnym polecenia nie potrafisz się wykazać.
scythe1123 napisał:
kombo, no wybacz ale na diy akustyk jest garstka ludzi policzalnych na palcach rąk, więc nie rozumiem i po części czuje się urażony jako użytkownik tego forum
poza tym nie widziałem na tym forum żadnych handlarzy
Szczerze, to ja wole, żeby nas było mniej, ale wartościowych użytkowników, po co nam kolejne duże forum, na którym będzie mnóstwo ludzi, a nawet nie 10% robi nic pożytecznego nad rozwojem forum, bo pisać bzdury to potrafi każdym ale jak już trzeba pomóc i napisać coś sensownego to nagle nie ma nikogo.
kombo napisał:
Jak dla mnie każdy może handlować czym chce byle nie robić syfu na forum.
Ja u nas na pewno nie pozwolę robić syfu, o to się nie macie co martwić do póki ja tam jestem, będzie porządek.
Tyle z mojej strony, jak ktoś ma coś mi do powiedzenia, proszę pisać na pw, albo poprosić o nr tel, chętnie porozmawiam.
Pzdr Piku.