• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zarabianie łańcuszkiem internetowym - prawda czy fałsz :)

Reakcji
0
Witajcie. Ostatnio dostałem dość nietypowego maila i ciekaw jestem co o tym myślicie. Żeby było ciekawiej pierwszy raz(pewnie i ostatni) postanowiłem zrobić tak jak w nim napisali - tak żeby spróbować :) Mail jest dość długi także zapraszam do lektury. ...co o tym myślicie wogóle? możliwe waszym zdaniem, czy kolejna bujda ? Pozdrawiam.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tu powinien być text maila, ale niestety jest chyba za długi. Udostępniam więc go w załączniku. Kto ciekaw niech ściągnie rozpakuje(napewno nie ma żadnych wirusów, trojanów - sam to spakowałem) i otworzy go z worda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heh jak już napisałem ja postanowiłem sprawdzić i wpłaciłem te 5 zł i porozsyłałem maile. Kto wie może coś w tym jest i po paru tygodniach jakieś nowe głośniczki pozamawiam :)
....macie ochote to zapraszam do zabawy, chociaż wątpie żeby to zadziałało -

Załączniki

albo to dziala, w co wątpie albo wlasnie CI ludzie daja zarobic po 5zł temu gostkowi co to wymyslil i wysyla, na moje oko wszystkie te numery naleza do jednej osoby

Pozdrawiam

Ale jesteś naiwny... ja nawet tego nie czytałem, a wiem o co chodzi. Długo masz internet?

no to o o chodzi bo ja nie mam pojeca ... pieprze takie farmazony i ludzi kaza jeszcze 5 placic za to ze to przeczytaja ?!!?! zgadzam sie z "soul"-em

Ten tekst to stek bzdur, jeden wilki bełkot wmawia ci że zarobisz krocie a potem podaje nr swoich kont i żebyś na ktoreś wpłacił. Ot kolejny oszust.

gdybyśmy wszyscy to olewali nikomu by się nie chciało pisać takiego szitu :)
a jak chcesz zarabiać kase - dużą , to zamiast ładować kieszeń jakiemuś frajerowi zacznij sie uczyć :D <hahaha>

Jest to typowa piramida finansowa.

Zarabiają tylko ci co są na szczycie a im później w to wejdziesz tym większa szansa że stracisz.
Ten system można porównać nastepujaco.

Ja ci wyśle gówno w kopercie a ty mi zapłacisz 5zł ale posłuchaj jak odeslesz je do kogoś i powiesz mu że zarobi na nim krocie tez dostaniesz 5zł itd.

Ja kiedyś się w to bawiłem, ale w innym systemie. Wysłałem koło tysiąca majli :D Zarobiłem 60 zł :P

Pozdrawiam!

Hehe ;) ...tak Myślałem. zip, Naiwny może nie jestem ba jak napisałem zrobiłem to dla jaj, a od 5 zł wielce nie zbiednieje. Net mam od 97 roku(chociaż to ciężko było netem nazwać na początku) :P.

ja powiem tyle:
Mit obalony :)

[ Dodano: 2005-10-29, 13:41 ]
każdy kto ma discovery channel powinien wiedzieć o co chodzi :)

hehe... robienie wody z mózgu od pierwszej linijki... że też są tak naiwni ludzie, którzy się na to łapią...

No ale dobrze, że napisał i się spytał (coprawda wpłacił te 5zł) no ale zna opinie na ten temat i chyba drugi raz nie popełni błędu.

W sieci da radę zarobić naprawdę sporą kasę, sam tego doświadczam :).

Jak ktoś ma wątpliwości odnosnie takich "okazji" do zarobku, zawsze można się zapytać lub przejrzeć .
http://www.szuwi.com/forum/index.php

Jedno jest pewne nie istnieje takie coś jak "łatwa kasa".

Uchh... sorry ale jak widzę tak sformatowany tekst, z błędami (!!!!) w pliku Wordowskim na dodatek (!!!) to naprawdę odpadam! Trzeba było z pliku usunąć numery kont bo jeszcze komus wpadnie do głowy żeby spróbowac i wysłać!!

Zarabianie na klikaniu w bannery, śledzeniu linków to czysty nonsens! Coś takiego juz od dawna nie działa - to zawracanie ludziom głowy i marnowanie ich czasu.

Powrót