• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zasady dzialu "ogloszenia"

zasady dzialu "ogloszenia"

• tak

Głosów: 0 0.0%
  • nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Reakcji
0
witam
proponuje zmiene zasad regulaminu dzialu ogloszenia, a konkretnie dodanie zasady ze sprzedajacy ma obowiazek podania ceny przedmiotu sprzedawanego.

uwazam ze brak cen jest irytujacy. co z tego ze ktos chce cos sprzedac , jesli trzeba pisac czasem kilka razy na PW aby sie dowiedziec o cene. strata czasu. powinno byc jasno okreslone jaka cena ( chocby wyjsciowa, jesli do negocjacji)

mysle ze to usprawni dzial ogloszenia

czekam na Wasze opinie

pozdro

juz to samo jakis czas temu zglaszałemmoderatorowi za jakis czas powinna byc akktualizacja regulaminu :)

jestem za.
czasem niewiem czy mnie stac czy nie,a tak odrazu wiem czy pisac PW czy dac spokoj,

czekamy na opinie moderatorow. jesli nie jestescie pewni to proponuje ankiete, choc chyba jasno widac juz ze cena powinna byc obowiazkowa

tez juz kilka razy mnie to wkurzalo, i moze jeszcze tak zeby mozna bylo tylko umieszczac rzeczy zwiazane z audio, a nie drugie allegro robic....

hm.. oj, tak powinno byc, ale nie jest, kilka juz bylo takich ogloszen wogole nie zwiazanych z audio, nawet teraz widnieje jeszcze czapeczka Focala

ja mysle ze czapeczka focala jest tematem zwiazanym z rynkiem hobbystycznym audio , a wiec moze zostac:)

no powiedzmy... :), to jeszcze ujdzie, ale bywaly rozne rzeczy z tego co pamietam.... chociaz juz ne pamietam jakie, ale nie zwiazane z audio napewno :)

heh bez admina nic sie nie zrobi, a jaki widac dawno nie bylo tutaj Q,
heh czyzby powtorka z rozrywki?

hm... jakos nie widac zadnych reakcji od strony admina eh....
moze sie umowimy tak ze jak jakies ogloszenie bedzie bez cen, to wszyscy wysylaja zapytanie do danego uzytkownika o cene, i to po 10 razy :)

wiec moze trzeba admina zmienic, skoro czasu nie ma? ja proponuje umberto albo takero na admina. Quester nich sobie adminuje swoje forum:/

djrobo, nie odzywaj się gadając takie dyrdymały. Myślisz, że tak hop-siup i już jesteś adminem? Weź się zastanów :mad:

Langusta, jak bys nie zauwazyl kazdy ma prawo wyrazania swoich opinii. poza tym nie tym tonem. nie zycze sobie!

Powrót